Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie wtedy jest mieksze pod spodem i jest o wiele mniej roboty bo pod ori materialem jest gabka i trudno ja usunac :confused4:

Opublikowano

Dibo , tak ogladam Twoje autko i wg. mnie do tak zrobionego autka (kolor, alu, zawieszenie)... ten spoiler pasuje. Ja bym go nie sciagal :tongue4:

Opublikowano

kolego ja obklejalem alcantra swoje boczki i kleilem zwyklym butapremem :polew: i juz spory czas mi trzyma bez problemu :rolleyes:

masz może jakieś fotki z montażu/klejenia, sciągałeś ten element czy kleiłeś na boczku, ja mam pomysł na materiał i właśnie nie wiem czy nie będzie klej wsiąkał :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dibo , tak ogladam Twoje autko i wg. mnie do tak zrobionego autka (kolor, alu, zawieszenie)... ten spoiler pasuje. Ja bym go nie sciagal :D

Patrząc z tyłu robi robotę, nadaje agresywności samochodowi, nie powiem jest kosa :kox: Ale z boku podnosi optycznie tył :confused4: A ja idę w stronę konkretnej gleby. Chcę żeby było agresywnie, szeroko i nisko :evil: Nawet chyba zniknie znaczek OOOO z tylnej klapy, bo bez niego tył wygląda wizualnie na szerszy :naughty:

Opublikowano

niestety niemam ale zrob sobie probke wtedy zobaczysz czy przesiaka mi alcantry nie przesiaklo :good:

Opublikowano

ja też się chyba pożegnam ze znaczkiem :gwizdanie:... i na lato dojdą dystanse na tył...

Opublikowano
  • Autor

ja też się chyba pożegnam ze znaczkiem :gwizdanie:...

Idziemy w tym samym kierunku :naughty:

Opublikowano

zawieszkę gwintowaną kupowałeś używkę?, bo zastanawiam się na lato nad zwykłą -40/-40, albo gwint z allegro, lub gwint KW??

Opublikowano
  • Autor

Używane KW :wink4: Niestety nowe to cena 1100 euro, a to udało mi się w dobrych pieniądzach kupić. Co do taniej nowej zawiechy z allegro (TA-Technix, MTS) to czytałem dużo o tym i odpuściłem temat. Przede wszystkim jest za miękkie jak dla mnie, no i kiepskiej jakości (potrafi puścić spaw, czy coś pęknąć). Dlatego wybrałem coś sprawdzonego.

Opublikowano

no ja właśnie myślę czy gwint czy zwykłe -40mm :mysli:,

Opublikowano
  • Autor

Jak dobrze poszukasz to w cenie dobrego KITu kupisz gwint, a ten daje więcej możliwości niż zwykły KIT. Sam jeżdzę na KITcie a zmieniam na gwint żeby móc lepiej sobie glebę dopasować :wink4:

Opublikowano

myślę że -40 mi wystarczy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

myślę że -40 mi wystarczy :wink4:

-40 to mało, gleba zaczyna sie dopiero od -60 :naughty:

Opublikowano

no albo -40/-40, albo -60/-40, jeszcze nie wiem :tongue4:

Opublikowano

Dibo nie gadaj bo ja z przodu mam -50 a z tyłu -40 i jest w sam raz...

z przodu palca nie wsadzisz między koło a błotnik :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dibo nie gadaj bo ja z przodu mam -50 a z tyłu -40 i jest w sam raz...

z przodu palca nie wsadzisz między koło a błotnik :wink4:

Nie przesadzaj z tą odległością, na gwincie spokojnie można zejść do -70 -80 i jeszcze minimalny odstęp jest. A tyle grubości Twój palec napewno nie ma :cool1:

Opublikowano

myślę że mi -40mm spokojnie wystarczy, jak zrobisz te boczki to wrzuć zdjęcia bo bardzo mnie ciekawią efekty :cool1:, masz juz jakąś felge na uwadzę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jako że do przyszłej B6 pójdzie S8 (ten co masz u siebie) w 19" dlatego go odpuściłem w B5. Pewnie będzie DOTZ Mugello albo RS4 B7. Ale pewnie wygra opcja z rantem:

63350821.jpg

Są piękne :slina::kox:

Opublikowano

no jest kox, rozmiar 19" :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście że 19" :naughty: