slawek_wkc Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Witam wszystkich. Ostatnio skanując vcds samochod napotkałem dwa błędy. Pierwszy czyli 02983 znajduje się tylko w radiu, natomiast drugi znajduje się zarówno w radiu jak i Can gateway. Kompletnie nie wiem jak się za nie zabrać. Za każdą pomoc będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_wkc Opublikowano 10 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Naprawdę nikt nic nie podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel_02 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Witam! udało się rozwiązać problem błędu 02983? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_wkc Opublikowano 2 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca Wymiana wzmacniacza anteny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel_02 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Przestały mi grać głośniki niskotonowe w drzwiach (gra tylko lewy tył) Zastanawiam się czy to przez tą antenę czy głośniki padły. Gdy występował ten błąd u Pana to głośniki grały normalnie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_wkc Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Wszystko działało Ok, jedynie błąd w vcds był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal11221 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca to tylko przez błąd wymieniłeś ten wzmacniacz czy radio gubiło fale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_wkc Opublikowano 27 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca W dniu 8.07.2024 o 13:32, michal11221 napisał(a): to tylko przez błąd wymieniłeś ten wzmacniacz czy radio gubiło fale? Radio odbierało Ok, wymieniłem z powodu błędu, ale wydaje mi się że po wymianie więcej stacji łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson1982 Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października Cześć mam ten sam problem😊 w którym miejscu znajdę ten wzmacniacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_wkc Opublikowano 12 Października Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października Tylny słupek za kierowcą tem między szyba tylna a ta małą trójkątna, to jest chyba słupek D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi