CinekAwP Opublikowano 11 Listopada 2023 Opublikowano 11 Listopada 2023 Witam posiadam Audi a4 b9 1.4 tfsi 2016 avant. Rok temu zamontowałem do auta box android. Dzisiaj dokupiłem do tego box kamerę cofania. Czy ktoś może wie jak to prawidłowo podłączyć? Niżej wysyłam zdjecie okablowanie kamery cofania oraz zdjęcie wyjścia kabli z Android box. Dodam jeszcze że do podłączenia kamery cofania jest kabel 4 pin z którego od razu wychodzi czerwony i czarny kabel a z drugiej strony jest żółty cinch I czerwony kabelek.
CinekAwP Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Opublikowano 11 Listopada 2023 Dodam jeszcze że podlaczylem czincz do revers camera oraz czerwony do żółtego revers camer a od strony kamery cofania czerwony dałem do reversing detection w ustawieniach android box jeśli dałem wykrywanie Lini odwrotnej na On to po wejściu do kamery cofania ona działał ale nie mogłem już wyjść z kamery. Ale z tego co wiem ten czarny i czerwony kabel z kamery na pewno nie powinien być podpięty do android box bo nawet sam ma tylko z 1m długości to nawet nie wistarczy aby go podłączyć z tyłu do schowka NBT-carplay-1 (1).en.pl (1).pdf
Rekomendowane odpowiedzi