damianw123 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Witam Jak u Was jest z informacją na fisie o serwisie olejowym? Pokazuje się dopiero od jakiś kilometrów? Czy zaraz od wykasowania? Bo ja ustawiłem w vcds żeby nie był LL i na 15 tyś km i 365 dni. Potem dodałem że przejechałem 5 tyś, żeby liczył od 10. Teraz pokazuje cały czas po przekręceniu kluczyka, service in 9900,9800 itd. czy nie powinno być że dopiero ok 3 tysięcy przypomni, a jak dystans wyjdzie,to wskoczy "SERVICE!" ? A4 B7 1.6 ALZ 2005
Hugo Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Po przejechaniu 500km. W instrukcji obsługi jest o tym informacja
damianw123 Opublikowano 26 Lutego Autor Opublikowano 26 Lutego Teraz, Hugo napisał(a): Po przejechaniu 500km. W instrukcji obsługi jest o tym informacja To wiem, ale mnie nie chodzi o kreski po skasowaniu, a o komunikat po przekręceniu kluczyka. Jak ustawiłem że 5 tyś przejechane, to było po naciśnięciu kluczyka na liczniku od razu że "service in 10000 365 days", ale to powinno być po naciśnięciu kluczyka, a nie po przekręceniu kluczyka
Rekomendowane odpowiedzi