Sylek Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Siema pytanko mam chce zamówić do swojej s4 b8 2011r sedan komplet opon do felg 19 9.5j i pytanie jaka szerokość tam wejdzie bo profil to wezmę 35.
Sylek Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca A pytanko profil 30 myślicie że też by wszedł w grę czy źle by to wyglądało?
Hugo Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 27 minut temu, Sylek napisał(a): A pytanko profil 30 myślicie że też by wszedł w grę czy źle by to wyglądało? Lipton będzie, bo zrobi się japa 😁
Sylek Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca Czyli co trzeba by było zainwestować w sprężyny obniżające czy by to nie wystarczyło?
Hugo Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca To prosta matematyka. Jak wyrzucisz profil 30 przy szerokości 255, to aby wyjść na zero w stosunku do opon 255/35 to auto musisz obniżyć o 25mm.
Sylek Opublikowano 16 Maja Autor Opublikowano 16 Maja A jeszcze mam pytanie bo zostaje mi tylko zamówienie tych opon a się jeszcze zastanawiam nad szerokością 235 żeby był lekki naciąg będzie to dobrze siedziało czy jest to ryzykowne w jakiś sposób?
Hugo Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja @Sylek tutaj sobie popatrz https://tyrestretch.com/results.php?RimWidth=9.5&TyreWidth=235&Aspect=35&TyreDia=19&TyreMan=&RimMan=&Credit=
Rekomendowane odpowiedzi