Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nawigacja do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2000zł licza za komplet navi z montażem - w tym nie ma CD ani DVD - 3100 to juz komplet

no to wszystko jasne :D THX

Opublikowano

Ja założyłem do siebie dużą navi wraz z dvd za ok 1500zł już za wszystko

900 navi z płytką na polskę i anteną GPS

300 adapter do przetworzenia sygnału na AV

100 uszkodzone dvd -naprawiłem je za 4 zł :mrgreen:

100 wszystkie drugie plastiki typu tunel, ramka, bebechy

70 wiązka

+ kilka godzin zabawy w garażu

i wszystko gra i buczy

można zsumować całkowity koszt:

1474zł :wink:

Opublikowano

QBAba, respect, ale i tak nie wiem czy za tę kasę nie wolałbym kupić palmtop'a z osprzętem itp... wyjdzie może trochę drożej (zależy jakiej firmy itp) ale przesiadka choćby na nowszy model A4 jest łatwiejsza bo zabierasz palma i jazda, a tak to trzeba się rozstać ze sprzętem :(

Opublikowano

Nie koniecznie bo właśnie w tym celu kupiłem drugie plastiki po to, żeby nie psuć tych co były fabrycznie, a teraz to zamienić na serie to 20min roboty i jest tak jak było. :cool:

Opublikowano

QBAba, no ale do B6 tego nie włożysz, nie tak ? :)

Opublikowano

Myślę, że dałbym radę bo to włożyłem od A6, a B6 raczej miał nie będę bo choruje na A6 2,5 TDI Quattro :razz: niestety narazie to tylko marzenia :???: więc narazie zmiany nie planuje :smile:

Opublikowano
Ja założyłem do siebie dużą navi wraz z dvd za ok 1500zł już za wszystko

900 navi z płytką na polskę i anteną GPS

300 adapter do przetworzenia sygnału na AV

100 uszkodzone dvd -naprawiłem je za 4 zł :mrgreen:

100 wszystkie drugie plastiki typu tunel, ramka, bebechy

70 wiązka

+ kilka godzin zabawy w garażu

i wszystko gra i buczy

można zsumować całkowity koszt:

1474zł :wink:

Dokładnie , moje dvd tez 100zł kosztowało i chodzi super

Wydaje mi się ze te orły z Allegro co zakladają to przeginają z ceną a ich montaż

daje wiele do zyczenia - podobno navi się odkleja :mrgreen:

[ Dodano: 2006-06-05, 20:19 ]

Nie koniecznie bo właśnie w tym celu kupiłem drugie plastiki po to, żeby nie psuć tych co były fabrycznie, a teraz to zamienić na serie to 20min roboty i jest tak jak było. :cool:

Gdzie je kupić?? wystawiłem audi na sprzedaz a tak mi szkoda tego :( zawsze bym cenę spóścił a tak to niechetnie poza tym tej kasy juz nie odzyskam a tak toi chociaż ok 1500zł by było z interfejsem i navi i dvd

[ Dodano: 2006-06-05, 20:20 ]

Myślę, że dałbym radę bo to włożyłem od A6, a B6 raczej miał nie będę bo choruje na A6 2,5 TDI Quattro :razz: niestety narazie to tylko marzenia :???: więc narazie zmiany nie planuje :smile:

Też :) jak tylko moje A4 sprzedam - mam nie liczac audiczki 10tyś euro wiec zaraz kupuje A6 TDi quattro :)

Opublikowano

Najlepiej zrobić samemu bo się wie chociaż co się ma, no i troszke taniej wychodzi :razz:

Konsole kupiłem też na allegro więc poszukaj troszeczkę i może coś znajdziesz :smile:

Co do A6 to za tą kasę to już masz w czym wybierac :cool:

Opublikowano

Mike68, masz autko po facelifcie czy przed?? Jak po to mozemy cos pomyslec o wymianie :D

Opublikowano
Mike68, masz autko po facelifcie czy przed?? Jak po to mozemy cos pomyslec o wymianie :D

niestety przed liftingiem -'98 :neutral:

Opublikowano

kurcze , mam odhaczone powiadomienia o odpowiedziach a jakoś nie docierają do mnie - tak - mam jeszcze jakiś czas model przed liftem w modelu po lifcie jest bardziej skomplikowane włożyć navi plus - szersza konsola i nie jest tak prosto jak w modelu poprzednim

Opublikowano

no to lipa...chyba zostane przy tym co mam, albo pomysle cos z tym concertem 02

Opublikowano
mam jeszcze jakiś czas model przed liftem w modelu po lifcie jest bardziej skomplikowane włożyć navi plus - szersza konsola i nie jest tak prosto jak w modelu poprzednim

Ja uważam, że w modelu po lifcie jest zdecydowanie łatwiej-kwestia tylko dokupić dobrej szerokości pudło. Konsola w modelu po lifcie jest przystosowana fabrycznie pod dużą navi natomiast w tym przed nie i przez to jest dużo więcej zabawy żeby to spasować, poza tym musisz się liczyć z usunięciem popielniczki, a do tego po lifcie dokupujesz tylko kilka gotowych plastików, wymieniasz je, podłączasz instalację i w drogę :grin:

Opublikowano

tu masz rację , jest może wiecej pracy w wykonczeniu ale w modelach przed liftem nie było w opcji navi plus a po lifcie już były moze dlatego lepiej - chetnie bym wyciagnąl ta navi plus i zamienił z kimś na normalną konsolę na radio bo nikt mi za to nie dopłaci przy sprzedaży auta a zainteresowanie autkiem jest - nie chce ktoś kupic nowych dunlopów sp sport 9000 ?? mają przejechane 2000km a kupowałem nówki - 225/45/17'' - z felgami za symboliczną dopłatą :mrgreen:

Opublikowano

Mike68, felami 17 i oponami jak powszczchnie wiadomo jestem zainteresowany :D daj jakies foty, cene...mozemy sie dogadac

Opublikowano
Mike68, felami 17 i oponami jak powszczchnie wiadomo jestem zainteresowany :D daj jakies foty, cene...mozemy sie dogadac

Fotki sa w ogłoszeniu mojej A4 1.8T w odpowiednim dziale - sprawdz sobie , coś tam widać :mrgreen: Mam potencjalnego kupca na auto ale bez kółek 17'' wiec spoko - no chyba że mi dopłaci :)

Opublikowano
Mike68, ogloszenia juz niema :( wrzuc jakies na http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=876

no fakt , nie wystawiałem ponownie bo klient mnie błagał normalnie przez telefon - to czy kupi okaze się jutro / środa / więc wtedy będę wiedział co z oponami i felgami bo jak nie sprzedam, bo cena sztywna , to autko zostanie

Opublikowano

Mozesz wyslac mi fotki z montazu navi??

Ja zabieram sie tez do tego na powaznie i chcialbym kilka wskazowek jak to zamontowales??

Czy sa jakies szpary , niedociagniecia...

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz