igor24 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jaki może mieć wpływ podciśnienie w baku na falowanie obrotów. Nadmienię, że jeżdż z lekko odkręconym korkiem wlewu. Obroty falują mi w zakresie 1000-1500 po rozgrzaniu. Czyściłem i adaptowałem przepustnicę. Błędów brak wg komputera. Jak skutecznie pozbyć się podciśnienia w baku. Proszę o pomoc i pozdrawiam (A4 1.6 KAT 1996r. bez gazu)
ponczek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 przeczysc rurke odpowietrzajaca prawdopodobnie jest zapchana
igor24 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 jak technicznie przeczyścić tę rurkę i gdzie ona dokładnie się znajduje?
ponczek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 przy tylnym prawym kole przy baku od spodu
Gość spedyt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Rurki odpowietrzające są połączone z wlewem paliwa. ponczek to co opisujesz to rurka odprowadzająca wodę spod klapki wlewu
ponczek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 aha sorry dla mnie tak ktos powiedzial
Rekomendowane odpowiedzi