Gilootyna Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Siemano! Widziałem kilka podobnych wątków, ale żaden nie jest moim przypadkiem (chyba że nie ogarnąłem heh) Mam gniazdo AMI i poprzedni właściciel zapewniał że muzyka działa jak się będzie miało kable (ami - odpowiednia wtyczka do telefonu, a w moim przypadku USB C). Znajomy mi podpowiedział żeby kupić zamiast kabla Bluetooth i wpiąć w AMI (załączyłem na obrazku). Działało do zgaszenia silnika. Nie rozumiem dlaczego, ale czasami zadziała. Wtedy jest dobrze do momentu zgaszenia auta, bo wtedy, tak jak i przy każdym odpaleniu mam komunikat w stylu „urządzenie niekompatybilne”, a jak odłączę i podłączę znowu to w ogóle nie widzi. AMI musi mieć jakieś swoje zasilanie bo ten Bluetooth w kablu się łączy normalnie z moim telefonem i o dziwo w jednej próbie na 100 nawet działa muzyka. Stwierdziłem że nie po to kupiłem Audi żeby się wkurzać przy każdym starcie i tracić 20min na zabawę z tym gownem. Zamówiłem zwykły kabel AMI-USB C no i kurde lipa. W ogóle zero reakcji, jakby gniazdo w ogóle nie działało. Podłączam więc znowu ten Bluetooth kabel i widzi go i łączy z telefonem ale dźwięku nie słychać. Przynajmniej nie w 99/100 próbach.. ps. Nie mam wyjścia USB/aux. Jest tylko ami w schowku. Mam też zwykłego Bluetootha w Audi wbudowanego orginalnie, ale niestety działa w nim tylko rozmowa telefoniczna.. Co robić? Ratujcie!
Rekomendowane odpowiedzi