Avenes98 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września (edytowane) Witam dziś bawiłem się kodowaniem, z poniższego filmiku:https://youtu.be/nY0dk0MvN_Q?si=HUsDTGkUmEMrKMdI W opcji driver select mam tylko insuvidual i manual, w opcjach zaznaczonych mam silnik i przekładnie, coś jeszcze mam zakodować? Bo wcześniej przed zmianami w adaptacji miałem kilka okienek do wyboru comfort ofroad i coś tam jeszcze było 6 opcji, w adaptacji w której robił Pan na filmiku zmieniał kanały od 63 do 66, tylko że ja w dwóch kanałach miałem inaczej i nie mam pojęcia czy dobrze że to zmieniłem, wstawiam ss do wyglądu. Było coś takiego jak na ostatnim zdjęciu Edytowane 6 Września przez Avenes98
Avenes98 Opublikowano 6 Września Autor Opublikowano 6 Września Zmieniłem w adaptacji 66 znowu na 15 i kilka trybów powróciło
Avenes98 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września Wszystko ogarnięte i śmiga jak należy, jeśli ktoś szuka poradnika do polifta korzystałem z tego: born2bastel » Drive Select codieren am Audi A5 (8T), A4 (8K), Q5 (8R) nur Facelift WWW.NICOMANIA.DE
Rekomendowane odpowiedzi