krystek4521 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Witam serdecznie, z góry przepraszam że kolejny raz rozpoczynam ten temat, a mianowicie kupiłem ostatnio A4 B8. Wszystko jest bardzo dobrze poza tym że nie mogę odtwarzać muzyki z telefonu. Bluetooth w menu jest włączone, łączy się z telefonem można bez problemu rozmawiać, lecz nie da się odtwarzać muzyki. Posiadam MMI 3g basic. Mam wyprowadzone złącze AUX. Chciałbym się konkretnie dowiedzieć czy można to zrobić, aby muzykę odtwarzać przez bluetooth z telefonu. Jeśli ktoś już robił takie coś byłbym wdzięczny jak by powiedział jak to zrobić.
Hugo Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Jak chcesz odtwarzać muzykę przez Bluetooth z telefonu, to raczej moduł będzie potrzebny
krystek4521 Opublikowano 9 Września Autor Opublikowano 9 Września Tak myślałem, tylko teraz pytanie jaki moduł kupić, bo jest teraz dużo dostępnych. Też nie chciałbym najtańszego żeby była słaba jakość dźwięku.
Hugo Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Ja ze swojej strony polecam WEFA. Wrzucałem do kilku aut i śmiga elegancko cały czas Tutaj masz ich ofertę: Audi - Oficjalny Sklep WEFA Polska - Wyłączny dystrybutor produktów WEFA SKLEP.WEFA.PL
Rekomendowane odpowiedzi