m_kotowski Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Witam a więc wymieniłem moduł kierownicy na taki z tempomatem nie zauważyłem jednak że pochodził on z sedana czyli nie ma tylnej wycieraczki, niestety kupując nie zwróciłem na to uwagę na forum nikt mi o tym nie przypomniał a sam totalnie o tym nie pomyślałem. Wymieniłem więc sama manetkę i weszła normalnie pasuje. Jednak nie działa, czy moduły z tempomatem wychodziły inne do avant a inne do sedana? Jeżeli tak to jest jakieś inne rozwiązanie problemu jeżeli nie to jaka litera oznaczała moduł z avant tempomat i multifunkcjami.
Alduric Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Kodowanie złe. Pole 16 -> Koło kierownicy. Kodowanie. I tam masz XXXXY Gdzie Y to wskazanie czy masz wycieraczki tył czy nie. Edytowane 10 Września przez Alduric
m_kotowski Opublikowano 10 Września Autor Opublikowano 10 Września 3 hours ago, Alduric said: Kodowanie złe. Pole 16 -> Koło kierownicy. Kodowanie. I tam masz XXXXY Gdzie Y to wskazanie czy masz wycieraczki tył czy nie. Dzięki wielkie, jutro podliczę KTS i spojrzę na to.
Rekomendowane odpowiedzi