Carnauba Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Witam posiadam w Audi A4 B7 radio Audi Navigation (czerwony wyświetlacz) i chciałbym zamontować moduł wefa 602 jednakże nigdzie nie znalazłem czy pasuje on do właśnie tego radia, zauważyłem też że z tyłu radia na obudowie nie ma śruby na końcówkę oczkową od masy z modułu. Czy ten moduł pasuje i jak rozwiązać kwestie masy?
Rozwiązanie Hugo Opublikowano 15 Września Rozwiązanie Opublikowano 15 Września Słabo szukałeś Tutaj masz wszystkie informacje WF 602 Audi 12pin - Oficjalny Sklep WEFA Polska - Wyłączny dystrybutor produktów WEFA SKLEP.WEFA.PL Moduł Bluetooth WF602 – Streaming Bluetooth Youtube, Spotify, Tidal
Carnauba Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września 3 godziny temu, Hugo napisał(a): Słabo szukałeś Tutaj masz wszystkie informacje WF 602 Audi 12pin - Oficjalny Sklep WEFA Polska - Wyłączny dystrybutor produktów WEFA SKLEP.WEFA.PL Moduł Bluetooth WF602 – Streaming Bluetooth Youtube, Spotify, Tidal Znalazłem tylko że jest kompatybilny z Radiem "Radio Navigation Plus (rns-d). To inne radio niż moje o moim nie mogę nic znaleźć a nie chce zamawiać w ciemno
Hugo Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 4 minuty temu, Carnauba napisał(a): Znalazłem tylko że jest kompatybilny z Radiem "Radio Navigation Plus (rns-d). To inne radio niż moje o moim nie mogę nic znaleźć a nie chce zamawiać w ciemno Serio? Dałem Ci link do konkretnego produktu i co? Poszedłeś szukać gdzieś indziej 😁 Ja tam na liście widzę Twój sprzęt.
Carnauba Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września 19 godzin temu, Hugo napisał(a): Serio? Dałem Ci link do konkretnego produktu i co? Poszedłeś szukać gdzieś indziej 😁 Ja tam na liście widzę Twój sprzęt. Dziękuję za pomoc to tylko potwierdza jak słabe mam umiejętności szukania danych w internecie 😅. Jeszcze raz Dziękuję. 1
Hugo Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Teraz, Carnauba napisał(a): Dziękuję za pomoc to tylko potwierdza jak słabe mam umiejętności szukania danych w internecie 😅. Jeszcze raz Dziękuję. Nie ma sprawy Jakbyś potrzebował jeszcze jakieś konkretne informacje, to możesz śmiało do nich dzwonić i pomogą
Rekomendowane odpowiedzi