Skocz do zawartości
IGNOROWANY

WEFA 602, a Audi Navigation w A4 B7

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Hugo,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam w Audi A4 B7 radio Audi Navigation (czerwony wyświetlacz) i chciałbym zamontować moduł wefa 602 jednakże nigdzie nie znalazłem czy pasuje on do właśnie tego radia, zauważyłem też że z tyłu radia na obudowie nie ma śruby na końcówkę oczkową od masy z modułu. Czy ten moduł pasuje i jak rozwiązać kwestie masy?

Adnotacja 2024-09-15 135305.png

• Rozwiązanie
Opublikowano

Słabo szukałeś :) Tutaj masz wszystkie informacje 

SKLEP.WEFA.PL

Moduł Bluetooth WF602 – Streaming Bluetooth Youtube, Spotify, Tidal

Opublikowano
3 godziny temu, Hugo napisał(a):

Słabo szukałeś :) Tutaj masz wszystkie informacje 

SKLEP.WEFA.PL

Moduł Bluetooth WF602 – Streaming Bluetooth Youtube, Spotify, Tidal

Znalazłem tylko że jest kompatybilny z Radiem "Radio Navigation Plus (rns-d). To inne radio niż moje o moim nie mogę nic znaleźć a nie chce zamawiać w ciemno

Opublikowano
4 minuty temu, Carnauba napisał(a):

Znalazłem tylko że jest kompatybilny z Radiem "Radio Navigation Plus (rns-d). To inne radio niż moje o moim nie mogę nic znaleźć a nie chce zamawiać w ciemno

Serio? Dałem Ci link do konkretnego produktu i co? Poszedłeś szukać gdzieś indziej 😁 Ja tam na liście widzę Twój sprzęt. 

Screenshot_20240915-235338.png

Opublikowano
19 godzin temu, Hugo napisał(a):

Serio? Dałem Ci link do konkretnego produktu i co? Poszedłeś szukać gdzieś indziej 😁 Ja tam na liście widzę Twój sprzęt. 

Screenshot_20240915-235338.png

Dziękuję za pomoc to tylko potwierdza jak słabe mam umiejętności szukania danych w internecie 😅. Jeszcze raz Dziękuję.

• Lubię to 1
Opublikowano
Teraz, Carnauba napisał(a):

Dziękuję za pomoc to tylko potwierdza jak słabe mam umiejętności szukania danych w internecie 😅. Jeszcze raz Dziękuję.

Nie ma sprawy :) Jakbyś potrzebował jeszcze jakieś konkretne informacje, to możesz śmiało do nich dzwonić i pomogą :hi: