tom2009 Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Witam, od jakiegoś czasu przy zamykaniu lub otwieraniu auta raz jest sygnał kierunkami a raz nie ma. Nie zauważyłem jakiejś reguły tego zachowania. Drzwi się zawsze zamykają i otwierają mimo braku sygnału kierunkami. Miał ktoś coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLove Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września Drzwi, klapa i maska zawsze domknięte? B5 nie mrygnie jeżeli któreś z powyższych nie jest domknięte. Nie pamiętam jak z szybami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2009 Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września W dniu 17.09.2024 o 14:15, DaveLove napisał(a): Drzwi, klapa i maska zawsze domknięte? B5 nie mrygnie jeżeli któreś z powyższych nie jest domknięte. Nie pamiętam jak z szybami. Muszę poobserwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2009 Opublikowano 22 Września Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września Potestowałem trochę z tymi drzwiami i nie widzę jakiejś zależności. Jak przy zamukaniu i otwierania kierunki nie mrugają to po kilka razy sprawdziłem zamknięcie wszystkich drzwi i bagażnika i nic to nie zmieniło. A nadziwniejsze jest to że po godzinie podchodzę do auta i otwieram i odziwo kierunki mrugają .. Dziwne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi