Kuba03 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Witam z najbliższym czasie muszę kupić nowy rozrusznik ponieważ mój pomału się zacina i ma problemy z odpalaniem , i znalazłem na Internecie rozrusznik który jest trochę mocniejszy i pasuje teoretycznie do mojego samochodu lecz posiada on 10 zębów a z tego co patrzyłem na necie to mój stary ma 9 . Czy będzie to pasować bez większych problemów czy lepiej szukać coś innego . Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Nie prościej i taniej jest oddać stary rozrusznik do regeneracji niż kupować jakiś zamiennik??
Kuba03 Opublikowano 22 Września Autor Opublikowano 22 Września (edytowane) 5 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a): Nie prościej i taniej jest oddać stary rozrusznik do regeneracji niż kupować jakiś zamiennik?? Nie wiem czy jest sens regenerować, bo ten nowy jest mocniejszy i niby jak ma jeden ząbek więcej to szybciej kreci i silnik łatwiej odpala. Ale głównie chodzi mi czy to pasuje i ktoś montował taki Edytowane 22 Września przez Kuba03
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Ten nowy zamiennik może być z gównolitu i zaraz go szlag trafi. Porządna regeneracja i problem z głowy. Ja swój regenerowałem już ze sto lat temu i dalej ładnie kręci i ma się ok. A takiego zamiennika już ci nikt nie zregeneruje bo to wszystko jednorazowe.
Rekomendowane odpowiedzi