Michu1996 Posted October 3, 2024 Posted October 3, 2024 Panowie, Czy da radę wymienić podsufitkę w sedanie demontując drzwi? Czy trzeba szybę wyjmować? Podpowiedzcie proszę
Krzy0 Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 (edited) 19 godzin temu, Michu1996 napisał(a): Panowie, Czy da radę wymienić podsufitkę w sedanie demontując drzwi? Czy trzeba szybę wyjmować? Podpowiedzcie proszę Słyszałem że przez bagażnik po zdemontowaniu boczków można wyjąć, na granicy złamania. Edited October 4, 2024 by Krzy0
a4damA4 Posted October 16, 2024 Posted October 16, 2024 (edited) Witam, Nie trzeba demontować drzwi, ale jeśli je zdemontujesz, będziesz mieć więcej miejsca podczas pracy. Szyby nie muszą być demontowane, jeśli podsufitkę nie jest zbyt mocno przyciśnięte. Najpierw usuń wszystkie mocowania, osłony klamek i oświetlenie. Lepiej, aby ktoś ci pomagał, aby było łatwiej to trzymać. Nie próbowałem demontować podsufitkę przez bagażnik, wydaje mi się, że to trudne. Edited October 23, 2024 by a4damA4 pomyłka
Recommended Posts