konvinsky Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października (edytowane) Cześć, chciałbym zapytać Was o zdanie w wycenie konkretnego egzemplarza. Rocznik: 2018 Nalot: około 65 000 Cena: 120 000 Auto kupione w Audi Select Plus jako używane (właściciel kupił z informacją, że drzwi od strony kierowcy były lakierowane - właściciel nie dopytywał dlaczego, ponieważ były robione w ASO - warstwa to około 170). Do około 51k ma pełną historię serwisową w ASO (w załączniku), potem było serwisowane poza ASO (przy 60k wymienione tarcze + klocki, olej oraz filtry). Wszystkie szyby fabryczne. Opony letnie do wymiany, zimowych brak. Dodaję rozkodowany VIN w załączniku. Czy uważacie, że cena jest adekwatna do wartości samochodu? WAUZZZF40JA146578.pdf Wydruk z ASO - WAUZZZF40JA146578.pdf Edytowane 23 Października przez konvinsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobias Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października strasznie duże spalanie ma jak na silnik 252KM hybrid na dystansie 28000km 10litrów! to ja mam tyle w swojej q5 w silniku starszej generacji, waży więcej i na kolach 20cali a nie 18 jak ta a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzy616 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Spalanie jak najbardziej w normie. Widać po średniej prędkości jazda głównie miejska. Koła 18 ale opona 245mm u Ciebie pewnie 255mm Po drugie w 2.0 TFSI spalanie w dużym stopniu zależy od prawej nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobias Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października u mnie średnia prędkość 45, weź też pod uwagę ile wazy koło 18 a 20 cali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi