ganjaq Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Ogólnie to, żeby nie czarować, dostałem błąd, który wskazywał na brak kontaktu na bga. Wygrzałem płytę i wstała ale po wszystkim śmieje się ze mnie, że potrafię ją wygrzać a nie potrafię wsadzić Edytowane 3 Stycznia przez ganjaq
Dikster Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia W dniu 17.12.2024 o 21:54, Dikster napisał(a): Także zrobię tak jak pisałem wcześniej. Spróbuję znaleźć gdzieś w okolicy kogoś kto kalibruje takie kamery i zobaczymy czy w ogóle da się ona skalibrować pomimo tylu błędów a najlepiej jak by to rozwiązało problem i ich nie było. Jak coś będę wiedział to dam znać. @Muskel1 Jestem właśnie po kalibracji kamery i po testach. Wszystko działa jak należy. Rozmawiałem z gościem co mi to robił to powiedział że wystarczyła tylko kalibracja ale były małe komplikację. Sterownik nie chciał przyjąć kalibracji ale nie powiedział szczegółów czy robił coś więcej czy tylko próbował kilkukrotnie aż załapie. Nie ważne już co było nie tak, ważne że wszystko działa. ACC to najmniejszy problem, ważniejsze były Matrixy które bez kamery nie działały. Teraz to bajka . Dzięki jeszcze raz za pomoc i poświęcony mi czas przy tej kamerze
Rekomendowane odpowiedzi