luki12345 Opublikowano Sobota o 21:09 Opublikowano Sobota o 21:09 Witam, jakiś czas temu postanowiłem wymienić radio na oryginalne konkretnie concert II, ponieważ było jakieś niefabryczne. Jednak nie widzę czarnej kostki sterującej radiem 12pin. Na razie podłączyłem ten oryginał z tym, że nie działa podświetlenie wszystkich przycisków po włączeniu świateł oraz działają tylko głośniki z przodu. Natomiast są jakieś inne złącza widoczne na pierwszym foto, które idą gdzieś dalej za schowek. Czy ktoś mógłbym mi powiedzieć co to jest i jeszcze mam pytanko co jest na drugim i trzecim foto.
Rob@k Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 19 godzin temu, luki12345 napisał(a): Witam, jakiś czas temu postanowiłem wymienić radio na oryginalne konkretnie concert II, ponieważ było jakieś niefabryczne. Jednak nie widzę czarnej kostki sterującej radiem 12pin. Na razie podłączyłem ten oryginał z tym, że nie działa podświetlenie wszystkich przycisków po włączeniu świateł oraz działają tylko głośniki z przodu. Natomiast są jakieś inne złącza widoczne na pierwszym foto, które idą gdzieś dalej za schowek. Czy ktoś mógłbym mi powiedzieć co to jest i jeszcze mam pytanko co jest na drugim i trzecim foto. Zdjęcie nr 1 złącze antenowe, kwadratowe pewnie antena GPS od nie fabrycznego zestawu, a trzecia może jakaś zmieniarka. To też nie jest fabryczna instalacja. Zdjęcie nr 2 Wygląda jak złącze od Ori zmieniarki. Zdjęcie nr 3 Czujnik od niefabryczego alarmu.
luki12345 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 5 godzin temu, Rob@k napisał(a): Zdjęcie nr 1 złącze antenowe, kwadratowe pewnie antena GPS od nie fabrycznego zestawu, a trzecia może jakaś zmieniarka. To też nie jest fabryczna instalacja. Zdjęcie nr 2 Wygląda jak złącze od Ori zmieniarki. Zdjęcie nr 3 Czujnik od niefabryczego alarmu. Dzięki wielkie za odpowiedź. Czyli wygląda na to, że była niezła ingerencja w samochód, a ja jestem teraz w kropce i nie wiem co robić, bo chciałem dołożyć multifunkcje a tej kostki nie widać. Patrzyłem czy może gdzieś nie jest ucięta ale nic nie zauważyłem.
Rekomendowane odpowiedzi