kornel96 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Cześć Panowie i Panie! dawno mnie na forum nie było i dość długo się nie udzielałem, ale czas coś napisać nadszedł czas na zmiany, sprzedałem swoją starą kochaną a4 i udało się uzbierać budżet do 95 tysięcy na coś innego. Interesuje mnie jakiś crossower, ale nie chce dać "d*py" i wolę napisać na forum poradzić się lepiej doświadczonych kolegów. Sytuacja wygląda tak, iż po kilku latach żona zdecydowała się iść na prawko, a że w tym roku takie zmiany to postanowiłem zmienić auto. Nasza rodzina to 2+1 + pies . Z aktualnie furek które mi się podobają to: bmw x1 / audi q3 / honda hr-v / skoda kodiaq (ale wkurza mnie ręczny, który aż szpeci te auto..), kia xceed, (vw t-rock - ale tam bagażnik jak widziałem to porażka). Trasy jakie pokonuje to głównie miasto, raz w roku dłuższa trasa na wakacje. Rocznie to nie wiem z 7k robię albo i mniej haha i teraz pytanie do Was, jakie polecacie silniki z tych aut lub może macie coś innego godnego uwagi ?
Rekomendowane odpowiedzi