R4NT3R Opublikowano Niedziela o 21:06 Opublikowano Niedziela o 21:06 Witam, mam podpięta kamerę cofania na osobny monitor ale jest to stały plus z skrzyni bezpieczników, chciałbym się podpiąć tak jak powinno być że y obraz pojawiał się razem z wrzuceniem biegu wstecznego. Problem jest taki, że po podłączeniu do kabla od żarówki wstecznej lampa zaczyna migać. Więc chciałbym się dowiedzieć gdzie dokładnie wpiąć się np do bezpieczników czy jakiegoś modułu lub innej wiązki żeby to działało. W tym momencie mi to nie przeszkadza ale mam zamiar zamontować radio 2 din z androidem oraz wpiąć się do niego z kamerą i przy aktualnej konfiguracji nie było by możliwości normalnego funkcjonowania na tym radiu.
Fazii Opublikowano Niedziela o 22:33 Opublikowano Niedziela o 22:33 Zrób po prostu na przekaźniku. Pod styk roboczy przekaźnika dajesz stały plus który zasili kamerę a pod cewkę dajesz sygnał z wstecznego.
R4NT3R Opublikowano Poniedziałek o 14:41 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:41 Próbowałem pod przekaźnik i nie działało próbowałem z tym kwadratowym czy warto spróbować z tym drugim? Jeśli tak to w jaki sposób go podpiąć
Fazii Opublikowano Poniedziałek o 16:09 Opublikowano Poniedziałek o 16:09 (edytowane) Edytowane Poniedziałek o 16:15 przez Fazii
R4NT3R Opublikowano Poniedziałek o 21:10 Autor Opublikowano Poniedziałek o 21:10 (edytowane) Robiłem już tak a monitor nie wymaga modułu bo mam radio narazie jeden din i osobny wyświetlacz Edytowane Poniedziałek o 21:13 przez R4NT3R
Fazii Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Moduł kamery miałem na myśli ten filtr zasilania co podałeś wyżej. Narysuj dokładnie co i jak podpinałeś.
Rekomendowane odpowiedzi