kirku Opublikowano wczoraj o 22:31 Opublikowano wczoraj o 22:31 (edytowane) Po licznych udarach z Malinką, stwierdzając, że mam za mało samochodów i oczywiście niezbędnym jest posiadanie kolejnego "dejli" oświadczyłem mojej lubej iż kupuje "szybsze" kombi. Wychodząc z każdorazowego założenia "w tym samochodzie nic nie będę robił" bo przecież to dejli. I tak miało zostać, no ale zupełnie przez przypadek, przeglądając pewien znany portal z ogłoszeniami po okazyjnej cenie kupiłem gwint. Podarowałem mu trochę miłości, a co dla siebie robię. Jedna sprężyna pęknięta ale już prosto z Londynu do mnie leci 🥹 więc będzie niedługo montaż. W s6 zrobiłem sobie podstawowy serwis, czekam na filtry do gazu i pojadę na regulację. W przyszłym miesiącu (czyli pewnie w lipcu) jak będzie czas ogarnę sobie serwis Tiptronika, to wrzucę wszystkie zdjęcia i opisy co i jak, żeby ta skrzynia waliła jak DSG i się nie jebała. Dzisiaj z kolei ją wyczyściłem i nałożyłem sobie QD bo mi się nudziło. Wspawam jakieś turboworksy na dupe, żeby nie buczało w środku i szukam nakladek na progi z RS i skrzydła z RS. Tak, to tyle byłoby z dejli. Pozdrówka Edytowane wczoraj o 22:34 przez kirku Zdublowana fotografia.
Rekomendowane odpowiedzi