mikia4b7 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam, może ktoś podpowie coś, pacjent audi a4b7 170km brd, mam olej w płynie chłodzącym zrobiłem test na uszczelkę pod głowicą i nie dostaje się do zbiorniczka CO2, więc wstępnie odrzuciłem uszczelkę pod głowicą, zdjęta została chłodnica oleju i wstępnie jak patrzę to nie jest ona uszkodzona/nieszczelna lecz nie jestem w 100% pewien, i zastanawiam się czy ściągać egr który był zrobiony nowy ok.10tys km temu, więc nie podejrzewam że to właśnie egr, dodam też że zrobiona była głowica i uszczelka też nie dawno bo ok.10tys km temu, i nie wiem co teraz mogę podejrzewać, jedynie co mi się nasuwa to gdzieś pęknięta głowica, lecz to chciałbym sprawdzić na samym końcu, jakieś pomysły co mogę sprawdzić jeszcze oprócz egr, chłodnicy oleju, lub jak sprawdzić ewentualnie głowicę bez sciągania wszystkiego o ile wogule się da, odma robiona nie dawno,może pompa vacum ale w tym temacie sie nic nie orientuje,auto jest po mapie na 200km, z góry dziękuję za podpowiedź. Załącze kilka zdjęć z góry dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi