Diego1121 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Witam. Gdzie sprawdzić kolor boczków drzwi w a4 b8? Muszę jeden boczek wymienić i chce kupić w tym samym kolorze. Gdzie to sprawdzić na boczku? Gdzie szukać? Dziękuję i pozdrawiam
Hugo Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Na wewnętrznej stronie boczku jest wlepa. Tam zerknij
Diego1121 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego 12 godzin temu, Hugo napisał(a): Na wewnętrznej stronie boczku jest wlepa. Tam zerknij @Hugo Dzięki za info. Znalazłem na jednej aukcji zdjęcia wlep. Którą się sugerować? Która to kolor?
Diego1121 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego 4 godziny temu, Hugo napisał(a): @Diego1121 Milano Lichtgrau @Hugo U mnie jest tak. To samo co z ogłoszenia czy inne?
Hugo Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego @Diego1121 wygląda na Achat grau. Masz taki kolor?
Diego1121 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego @Hugo Taki kolor mam. Te z aukcji wyglądają podobnie, tylko na wlepce różni się to, że u mnie jest perl-uni A tam Milano. Czy wiesz co to za różnica? Może chodzi o tapicerke na boczku? Czy raczej o coś innego?
Hugo Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Nie mam pewności czym się różnią. Trzeba pokopać w Google
Diego1121 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego 54 minuty temu, Hugo napisał(a): Nie mam pewności czym się różnią. Trzeba pokopać w Google @Hugo Nie ma gdzieś opisu który numer za co odpowiada?
Rekomendowane odpowiedzi