Langus998 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Cześć, walczę z Audi, żeby je w miarę ogarnąć i żeby teściowa miała spokój na jakiś czas. Uszczelniłem już dolot z odmą i czwórników. Jest jeszcze kilka kwestii, które nie dają mi spokoju. Po pierwsze czujnik g2/62 nie pokazuje równej temperatury, wczoraj pojeździłem trochę i na liczniku 65/75*C a w silniku 130*C. Sprubuje już chyba tylko zakupu oryginalnego. Druga kwestia to to, że. Przy tej temperaturze silnika nie załączył się wentylator, termostat? Podobno wymieniany dość świeżo. Sam wentylator sprawny, bo jak ściągam wtyczkę od g2/62 to się automatycznie załącza. Słabe działanie ogrzewania. Też już się zdążyłem zorientować że odpowietrzenie porządne w tym aucie musi potrwać. Trzecia sprawa to błąd, który wyskoczył, zbyt ubogiej dawki. Sonda pokazywała w tym momencie 10/15%. Kolejną dziwną sprawą chciałem sprawdzić i przeczyścić przepływomierz i wypinając go na zapłonie, nie generuje żadnego komunikatu na desce ani w komputerze nie wywala błędu. Ogólnie auto jakieś takie przymulone.
Rekomendowane odpowiedzi