jkm Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jak w temacie. Kogo polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby_p Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 napisz jaka masz instalkę i co jej dolega, ogólnie to nieznam nikogo godnego polecenia ale pomyslimy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkm Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 gaz wielopunkt z sondą Reduktor OMVL Wielozawór TOMASETTO Zawór OMVL Lambda OMVL a dolega jej to iż listwa jest na pewno do wymiany a poza tym trzęsie silnikiem na gazie zaś na benzynie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 W Wyszogrodzie jest bardzo dobry warsztat (od nas z Sochaczewa bardzo dużo ludzi tam jeździ). Nie wiem bo nie mam auta w gazie, ale w naszych okolicach mówią że są to magicy, wzasadzie wszystko z gazem potrafią zrobić. Byłem świadkiem jak ożywili Astrę I, która przeszła przez wielu mechaników (nie miała mocy i założyli jeszcze jeden parownik wyregulowali i się okazało, że nie dość że paliła mniej to jeszcze mocy dostała więcej o 10 KM jak na benzynie). Naprawiają usterki z gazem, przy których inni wymiękali. Jak chcesz to wieczorkiem mogę Ci podać adres, ale w Wyszogrodzie ich wszyscy znją, wystarczy się zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby_p Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ktora ty masz generacje gazu ? i jaka masz listwe wtryskową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Potwierdzam, zakład w Wyszogrodzie pierwsza liga ! Obecnie w płocku nie ma gazowników z doświadczeniem, dobry był pod topolami ale odszedł niestety niedawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby_p Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 dobry był pod topolami. :polew: :polew: czym sie ta jego dobroc przejawiała??? jak mówicie że dobry jest w wyszogrodzie to podjacie jakis przyklad zagazowanego auta ???? na jakich gratach ile pali jak sie sprawuje a nie słyszałem ze jest dobry - tylko w czym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Proszę bardzo: Astra 2.0 i - spalanie ok 11 l (problemy z mocą, po wizycie na beznynie 115, na gazie 125KM i brak problemów), Mazda 1,8 - spalanie ok 7 l (to chodziło bez problemów) Opel Vektra 1,6 - spalanie ok 7l (były problemy gasł przy hamowaniu, zajęło im to ok 5 minut i już ok roku jeździ bez problemów) Najfajniej chodziła astra i była solidnie katowana (do tej pory jest), zapytam się kolegi czy ma jeszcze filmiki wideo to podrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby_p Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 podał przynajmniej czy to były wtryski czy mieszalnik bo chyba 3 przykład to mieszalnik spalanie fajne a co włożyli pod maskę ???? wiem ze sie czepiam:) ale to ma spore znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Takich szczegółów to ja Ci nie podam bo na mechanice sie nie znam i nigdy nie jeździłem benzyną, a co dopiero w gazie. To są auta kolegów, nie będę co chwilka do nich wydzwaniał. Ale postaram się załatwic filmik z astrą w roli głównej [br]Dopisany: 29 Maj 2009, 14:52_________________________________________________A tak chodzi astra na gazie zrobiona przez speców z Wyszogrodu: http://bobek696.wrzuta.pl/katalog/wszystkie/1Mhf6flPEUl/astra_kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby_p Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No super;) kto co lubi mój bolid np wogóle niespali gumy;) Pozwolisz że niebedziemy mówili że instalacja jest załozona super na podstawie filmów z wygłupami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No super;) kto co lubi mój bolid np wogóle niespali gumy;) Pozwolisz że niebedziemy mówili że instalacja jest załozona super na podstawie filmów z wygłupami. ok Więc co jest kryterium?? Astra nie gaśnie, ma moc (nawet większa niż na benzynie), nie szaleje na obrotach, co skrzyżowanie to jest dym z opon, ma tą astrę już ok 2 lat i nic się z nią nie dzieje. On jeździ tak na codzień (zmiana opon co ok miesiąc). PS Będzie do sprzedania Większośc podzespołów jest z górnej półki (wydech, klocki, tarcze i wiele innych, chyba skrzynia też jest sportowa, ale nie jestem pewien) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby_p Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 dla mnei miarodajnym jest wykres z hamowni, mapy ze sterownika LPG, fotki z podmaski. Nieneguje polecanego warsztatu ale poprostu palenie gum to niejest reklama dla normalnych ludzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 dla mnei miarodajnym jest wykres z hamowni, mapy ze sterownika LPG, fotki z podmaski. Nieneguje polecanego warsztatu ale poprostu palenie gum to niejest reklama dla normalnych ludzi . No takich rzeczy nie mogę przedstawić bo nie mam skąd wziąść. Nie jestem mechanikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi