Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przekładka foteli z anglika w Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kupiłem fotele s line półskóry z elektrycznymi lędźwiami reszta manualnie. Oryginalnie miałem zwykłe fotele materiałowe. Podpiąłem i jak się spodziewałem mam błąd poduszki i teraz pytanie jak te sprawę załatwić? Miał ktoś z was taki problem? 

Opublikowano

Trzeba przełożyć mate zajętości z fotela kierowcy( anglik) do kierowcy Pl. Robiłem to w a3 8v rozpinasz siedzisko z boku lub z tyłu i bez problemu przekładasz mate z kawałkiem wiązki

Opublikowano
  • Autor
W dniu 27.04.2025 o 10:40, Krzy0 napisał(a):

Trzeba przełożyć mate zajętości z fotela kierowcy( anglik) do kierowcy Pl. Robiłem to w a3 8v rozpinasz siedzisko z boku lub z tyłu i bez problemu przekładasz mate z kawałkiem wiązki

Cześć właśnie rozbieram fotele no i mam problem wyciągnę ten czujnik i jego instalacje to wtedy jak przełożyć go do fotela pasażera(kierowcy) 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 27.04.2025 o 10:40, Krzy0 napisał(a):

Trzeba odpiąć wszystkie kostki i przełożyć razem z matą do drugiego fotela? czerwona czarna żółta kostkę tak?

Opublikowano

Od maty jest chyba czarna już nie pamiętam. w fotelu pasażera są trzy piny a kierowcy 2 piny we wtczyczkach i te wiązki zamieniasz miejscami

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Krzy0 napisał(a):

Od maty jest chyba czarna już nie pamiętam. w fotelu pasażera są trzy piny a kierowcy 2 piny we wtczyczkach i te wiązki zamieniasz miejscami

Już ogarnięte trzeba było zdjąć plecki fotela później rozebrać plastiki boczne i rozpinać materiał później niebieską kostkę odpiąć ona jest połączona z czarna duża kostka. Wyciąga się czujnik spod materiału i drugi fotel to samo tylko przekładasz część wiązki tej od  czarnej kostki i wkładasz czujnik. spinasz i śmiga wszystko. Trochę cię namęczyłem bo te plastikowe połączenia pękają jak za mocno szarpniesz

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam .

Podepnę się pod temat . Sam planuję wymianę foteli ze zwykłych ,na skóry ,lecz trafiły mi się z anglika .Moje pytanie brzmi ,czy ma ktoś może zdjęcie czujnika zajętości fotela pasażera w A4 B8 lift ,bo zastanawiam się ,czy zamiast rozbierać dwa fotele , nie lepiej dokupić taki czujnik ,czy też matę i dołożyć do fotela pasażera ? Jeszcze jedno pytanie ,czy ten czujnik .czy też mata jest po prostu wsunięta pod siedzenie ,czy jest jakoś wklejana pod matę ogrzewania ,czy na matę ogrzewania ? Patrząc po ogłoszeniach jakieś czujniki można kupić ,dlatego jeśli posiadłby ktoś zdjęcie jak on wygląda ,lub numer części ,byłaby ta informacja bardzo pomocna.