Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przekładka foteli z anglika w Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kupiłem fotele s line półskóry z elektrycznymi lędźwiami reszta manualnie. Oryginalnie miałem zwykłe fotele materiałowe. Podpiąłem i jak się spodziewałem mam błąd poduszki i teraz pytanie jak te sprawę załatwić? Miał ktoś z was taki problem? 

Opublikowano

Trzeba przełożyć mate zajętości z fotela kierowcy( anglik) do kierowcy Pl. Robiłem to w a3 8v rozpinasz siedzisko z boku lub z tyłu i bez problemu przekładasz mate z kawałkiem wiązki

Opublikowano
W dniu 27.04.2025 o 10:40, Krzy0 napisał(a):

Trzeba przełożyć mate zajętości z fotela kierowcy( anglik) do kierowcy Pl. Robiłem to w a3 8v rozpinasz siedzisko z boku lub z tyłu i bez problemu przekładasz mate z kawałkiem wiązki

Cześć właśnie rozbieram fotele no i mam problem wyciągnę ten czujnik i jego instalacje to wtedy jak przełożyć go do fotela pasażera(kierowcy) 

Opublikowano
W dniu 27.04.2025 o 10:40, Krzy0 napisał(a):

Trzeba odpiąć wszystkie kostki i przełożyć razem z matą do drugiego fotela? czerwona czarna żółta kostkę tak?

Opublikowano

Od maty jest chyba czarna już nie pamiętam. w fotelu pasażera są trzy piny a kierowcy 2 piny we wtczyczkach i te wiązki zamieniasz miejscami

Opublikowano
2 godziny temu, Krzy0 napisał(a):

Od maty jest chyba czarna już nie pamiętam. w fotelu pasażera są trzy piny a kierowcy 2 piny we wtczyczkach i te wiązki zamieniasz miejscami

Już ogarnięte trzeba było zdjąć plecki fotela później rozebrać plastiki boczne i rozpinać materiał później niebieską kostkę odpiąć ona jest połączona z czarna duża kostka. Wyciąga się czujnik spod materiału i drugi fotel to samo tylko przekładasz część wiązki tej od  czarnej kostki i wkładasz czujnik. spinasz i śmiga wszystko. Trochę cię namęczyłem bo te plastikowe połączenia pękają jak za mocno szarpniesz