mikser4037 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Audi A4 B5 Avant 2001 Cześć mam problem z pompka centralnego zamka.Ponieważ już mnie to trochę denerwuje że nie mogę zamknąć auta z pilota ani otworzyć bagażnika. A otwieranie auta z pilota działa. Zamykanie/otwieranie szyb z pilota działa a przy próbie zamknięcie auta lub otwarcia bagażnika słychać cykanie pompki a kompresor nie pracuje wymieniłem kompresor na nowy ale nie przyniosło to poprawy co tu może nie grać ? Przy odpięciu wężyków powietrza dalej to samo kompresor nie pracuje przy próbie zamknięcia auta lub otwarcia bagażnika. Edytowane 12 godzin temu przez mikser4037
Fazii Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Pilot Ori czy coś dokładnego? Jakie błędy w module centralnego zamka? Jakie kodowanie pompki? Z zamka w drzwiach i przycisku wewnątrz zamykanie działa?
mikser4037 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 33 minuty temu, Fazii napisał(a): Pilot Ori czy coś dokładnego? Jakie błędy w module centralnego zamka? Jakie kodowanie pompki? Z zamka w drzwiach i przycisku wewnątrz zamykanie działa? Nie wiem jaki pilot jak to sprawdzić ? ale sprawdzałem przyciski w środku samochodu i także występuje dokładnie taki sam błąd z tą pompką
Rekomendowane odpowiedzi