Formanadrodze Opublikowano wczoraj o 10:05 Opublikowano wczoraj o 10:05 Cześć, szukam informacji na temat jakichś żarówek na tylną kanapę tylko że nie wiem jaki model żarówek do nich dobrać. Nie mogę też znaleźć żadnego filmiku z wymianą żarówek gdyż na każdym który widziałem na youtubie jest jedna klapa świateł natomiast u mnie są dwie okrągłe oddzielnie. To się wykręca czy z klap zdejmuje? Jeszcze pytanie czy takie żarówki będą pasowało mi do świateł przeciwmgielnych? Diamond Vision Xenon Look Effect lampy halogenowe, 2 żarówki H11 12 V 55 W, światło optyczne, Super White 8500 K, światło mijania, światło przeciwmgielne, zimna biel, białe światło, Duobox PGJ19-2 : Amazon.pl: Motoryzacja WWW.AMAZON.PL Diamond Vision Xenon Look Effect lampy halogenowe, 2 żarówki H11 12 V 55 W, światło optyczne, Super White 8500 K, światło mijania, światło przeciwmgielne, zimna biel, białe... Pozdrawiam i dzięki za dopowiedź
Hugo Opublikowano wczoraj o 10:18 Opublikowano wczoraj o 10:18 https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/instrukcja-obsługi-audi-a4-b8-2007-2012-język-polski-r34/
Rekomendowane odpowiedzi