milosz585 Opublikowano Środa o 20:01 Opublikowano Środa o 20:01 witam niedawno przypadkowo stuknałem tylnim zderzakiem.. W tamtym miejscu juz moja audiczka była bita wczesniej i cala szpachla mi odeszła i lakier się złuszczył. Niestety mam dopiero 18 lat i nie stać mnie na lakiernika a ceny to mają troche z kosmosu i zależałoby mi na taniej naprawie. Otóż niezbyt chce nalepiać jakiekolwiek naklejki na ten zderzak, i szukam właśnie jakiejś folii w moim kolorze (LY7G) ,znacie jakąs godną polecenia albo podesłałby mi ktoś linka do jakiejs aby zamowic? Oczywiście w miejscu zderzenia zrobię wpierw szpachle nowa i na to nalepie. Również zamiast tego może byc jakas naklejka ,tylko nie w zadne czaszki ,płomienie itp. Bo nie chce zwieśniaczyć mojego auta. Pozdrawiam i z góry dziękuje za kazdą pomoc.
P.Wiśnia Opublikowano Środa o 21:30 Opublikowano Środa o 21:30 Godzinę temu, milosz585 napisał(a): witam niedawno przypadkowo stuknałem tylnim zderzakiem.. W tamtym miejscu juz moja audiczka była bita wczesniej i cala szpachla mi odeszła i lakier się złuszczył. Niestety mam dopiero 18 lat i nie stać mnie na lakiernika a ceny to mają troche z kosmosu i zależałoby mi na taniej naprawie. Otóż niezbyt chce nalepiać jakiekolwiek naklejki na ten zderzak, i szukam właśnie jakiejś folii w moim kolorze (LY7G) ,znacie jakąs godną polecenia albo podesłałby mi ktoś linka do jakiejs aby zamowic? Oczywiście w miejscu zderzenia zrobię wpierw szpachle nowa i na to nalepie. Również zamiast tego może byc jakas naklejka ,tylko nie w zadne czaszki ,płomienie itp. Bo nie chce zwieśniaczyć mojego auta. Pozdrawiam i z góry dziękuje za kazdą pomoc. Odradzam, dobre oklejenie wyjdzie w podobnej cenie co lakierowanie. I folia będzie się odróżniać od reszty elementów. Poszukaj zderzaka tylnego, jeżeli zwykły to nie będzie drogi. Dodam że jest on wykonany z plastiku, więc można spróbować go formować po nagrzaniu.
milosz585 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 17 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Odradzam, dobre oklejenie wyjdzie w podobnej cenie co lakierowanie. I folia będzie się odróżniać od reszty elementów. Poszukaj zderzaka tylnego, jeżeli zwykły to nie będzie drogi. Dodam że jest on wykonany z plastiku, więc można spróbować go formować po nagrzaniu. Właśnie zderzak nie jest stworzony z plastiku a mi chodzi o to że mi lakier z niego odszedł. Nie stać mnie aktualnie na lakiernika ,a jedyną moja opcja jest naklejenie jakiejś folii samodzielnie, lub jakaś naklejka na to miejsce. Przesyłam zdjęcie jak to wygląda
Rekomendowane odpowiedzi