menymeny Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Witam wszystkich, niedawno kupiłem ten samochód chciałbym go doprowadzić do ładu, zrobiłem logi na pb i log i chciałbym prosić o ich analizę 1. Wyjąca pompa paliwa (sporadycznie) 2. Czasami ma gorsze dni, jak złapie muła to nie ma czym jechać szczególnie dołem. Wydaje mi się że coś złego dzieje się z paliwem W VCDS brak błędów Mechanicznie seryjny samochód Dziękuję z góry wszystkim chętnym za pomoc VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs.
Rozwiązanie Łukasz13 Opublikowano 12 Czerwca Rozwiązanie Opublikowano 12 Czerwca Logi w zasadzie ok, sprawdz jaką masz założona przepływke czy napewno org bo troche zawyża, lpg do regulacji.
menymeny Opublikowano 12 Czerwca Autor Opublikowano 12 Czerwca BFB sprawne mają takie czasy otwarcia na granicy pętenia? Czy może to wynikać z zawyżającej przepływki? Co do oryginalności, sprawdzę jutro. Dziękuję za szybką odpowiedź.
menymeny Opublikowano 13 Czerwca Autor Opublikowano 13 Czerwca 12 godzin temu, Łukasz13 napisał(a): Logi w zasadzie ok, sprawdz jaką masz założona przepływke czy napewno org bo troche zawyża, lpg do regulacji. Przepływomierz BOSCH
Łukasz13 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Ale sprawdziłes dokładnie wykrecajac wkład ze środka?
menymeny Opublikowano 13 Czerwca Autor Opublikowano 13 Czerwca Udało mi się zrobić zdjęcie wkładu, nie wyciągnąłem go bo nie mam takiego klucza Na zdjęciu widać wkład BOSCH, data produkcji na obudowie to 20 tydzień 2003r Jest cały w oleju i ma sporo syfu na krateczkach Sporo oleju było też w TIPie - Są jakieś patenty na to? Myślę że zamówię nowy ORI i zrobię jeszcze raz logi
menymeny Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca Nowa przepływa zamontowana, łatwiej zjechać ze skrzyżowania, przy okazji prowizorycznie sprawdziłem szczelność dolotu Syczenie z okolicy wtryskiwaczy Na dniach wymienię gumki na wtryskach i zrobię logi Zastanawiam się czy wymienić też gniazda wtryskiwaczy? Mogę prosić o podpowiedź co ewentualnie jeszcze sprawdzić?
Łukasz13 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca W okolicach wtrysków każde troche nieszczelne, nie jest to pewnie wina gumek tylko pewnie gniazd, ale raczej nie ma to wpływu na nic, zrób po prostu logi i tyle.
menymeny Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca Wklejam logi, 003 020 czytelne w postaci tabelki VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs.
menymeny Opublikowano 19 Czerwca Autor Opublikowano 19 Czerwca W miarę prawidłowo Masz na myśli te cofki zapłonu?
Rekomendowane odpowiedzi