Adam87 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Witam. Powiedzcie mi, ten błąd jest od przepływki, jak rozumiem? Zmieniłem przepływomierz, ale błąd nadal wraca. Co to może jeszcze być?
george Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Skoro podmiana przepływki nie pomogła, to sprawca zamieszania może siedzieć w połączeniach elektrycznych (wiązki przepływki).
Adam87 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Niby tak, tylko dlaczego wyskakuje po kilkunastu minutach jazdy, a jak go usunę to już nie wyskoczy w trakcie tej samej jazdy? Ps. Fotka stara, bo kiedyś zrobiłem, ale błąd ten sam wyskakuje😉 Edytowane 4 Lipca przez Adam87
george Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca 40 minut temu, Adam87 napisał(a): Niby tak, tylko dlaczego wyskakuje po kilkunastu minutach jazdy, a jak go usunę to już nie wyskoczy w trakcie tej samej jazdy? Przy ponownym odpaleniu wraca?
Adam87 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Nie. Dopiero po dłuższej jeździe. Teraz np zrobiłem 5.5km do pracy i nie zaświecił się. A wczoraj wracając z pracy zaswiecił się gdzieś w połowie drogi. Usunąłem go odrazu i reszta drogi😅 była ok. Edytowane 4 Lipca przez Adam87
Rekomendowane odpowiedzi