Wysooky Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Panowie, czy ktoś może doradzić jakie sprężyny obniżające kupić do audi A4 B5 1996r. 1.8 T (LZ5T) quattro sedan. Oczywiście w przystępnej cenie:) Edytowane 13 godzin temu przez Wysooky
Wysooky Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Czy po założeniu Eibach Pro Kit uzyskam taki efekt jak mam obecnie?
Hugo Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 4 minuty temu, Wysooky napisał(a): Czy po założeniu Eibach Pro Kit uzyskam taki efekt jak mam obecnie? Nie mam pojęcia co masz teraz wrzucone. Pro Kit obniża o 30mm względem kozy czyli 1BA.
Wysooky Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Mógłbyś zerknąć które będa odpowiednie, bo widze ze się różnią? allegro.pl ALLEGRO.PL allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 11 godzin temu przez Wysooky
Hugo Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu @Wysooky zaglądasz pod maskę na tabliczkę znamionową i sprawdzasz naciski na osie, a potem wybierasz odpowiednie - Eibach wyszukiwarka AUDI A4-B5-(8D2) 1.8-T-quattro-150KM-ATW-,AEB-,AWT-,ARK-,ANB-,APU-(199501---200011) EIBACH.PL Oficjalny dystrybutor Eibach w Polsce - sprężyny samochodowe. Sprężyny obniżające Pro-Kit, sportowe spręzyny Pro-Lift, seryjne sprężyny ERL i przemysłowe sprężyny na...
Rekomendowane odpowiedzi