Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Odgłos szurania i bicia w Audi A4 B8 2.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam takie pytanie odnośnie mojego Audi tak więc wyjaśniam co się stało dziś jadąc ekspresówka 120 nagle zaczęło wydobywać się jakby taki odgłos szurania bicia tak przez 10sek potem jak zwalniałem ucichło ,nie było żadnego drgania na kierownicy dodam jeszcze że nie dawno zmieniałem łożysko z prawej strony przedniego koła zawieszenie nie stuka maglownica przecieków czy uszkodzeń niema śruby w kołach dokręcone tarcze i klocki też w porządku bicia niema dodam że pokrywa plastikowa od spodu silnika jest luźna bale to chyba nie będzie przyczyną proszę o pomoc w zlokalizowaniu problemu może ktoś miał podobne?

Opublikowano

Tak na przyszłość. Nazywaj poprawnie tematy i nie używaj funkcji dodatkowych, albo zapoznaj się do czego one służą, bo potem efekt jest taki 🥴

P.S.

Poprawiłem wszystko 

Screenshot_20250912-115855.png

Opublikowano

Ode mnie - używaj znaków interpunkcyjnych (przecinki). Przeczytaj napisany tekst przed jego wysłaniem, popraw "przekręcone" słowa (wiem pisałeś na telefonie ale jednak). Jednym zdaniem - chcesz być zrozumiały pisz zrozumiale. "niema" - Nie ma sprawy, zdarza się ;)