Gość Smigiel #1 Napisano 30 Maj 2006 Witam! To moj pierwszy poscik, także się przywitam z szanownym gremium. Mój Papa posiada A4 1.8 '97 rok i mu się wyswietla in2 na wyświetlaczu. Z tego co wiem to można skasować z przycisków ale od roku 1998. Mam Euroscana - bo sam mam Fiata i często się przydaje . Teraz pytanie, jak skasować te inspekcje. Łączy mi się z centralką bze problemów, ale w adaptacjach mam magiczne ciągi 1-1, 1-2, 1-3 itp. tak z 80 parametrów. Czy ktoś próbował kiedys badać w/w auto Euroscanem ??? Nie mam VAG-a narazie, a to miganie in2 trochę wkurza ... Poratujcie w potrzebie Pozdr Edit: Usunąłem zbędną dyskusję! Edit2: Sprinter, sorry - napisałem Ci od razu PW po tym jak się kapnąłem co się stało Traviz 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sprinter 0 #2 Napisano 30 Maj 2006 A jaki soft masz do tego Euroscana ? P.S. Panie moderatorek patrz co kasujesz, bo nie chce mi się 2 razy wpisywać tych samych pytań Edit: Spoko Traviz 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Smigiel #3 Napisano 31 Maj 2006 Do Euroscana jest VISA 1.83. Denerwuje mnie to, że zamiast opisów parametrów mam enigmatyczne zapisy 1-1, 1-2,1-3 i tak z 80 paramtrów. Wiem, że aby skasować przeglądy trzeba w odpowiednie parametry zapisac odpowiednie wartości, tzn. zrobić adaptację tych parametrów. Pytanie tylko jest w które. Wiem że VAGiem nie było by problemów, ale jeszcze nie mam VAGa Właściwie to tylko w autach grupy VAG są takie enigmy, bo w każdym innym (Fiaty, Ople, BMW) parametry są już nazwane w Visie 1.83 po ludzku (tj. po angielsku). Może znajdzie się ktos, kto próbował Euroscanem skasować przeglądy, to będzie wiedział co i jak ... Pozdr 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach