Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ale założyłem nowy temat bo dotyczy już innej konfiguracji 😏

Audi A4 B9

Franca nie daje mi spokoju. Nie widzę, żeby była jakaś inna która miałaby podjazd jeśli chodzi o wyposażenie 🙃 W miarę świeża tylko ten przebieg... No ale jak by nie miała takiego przebiegu to pewnie widniałaby inna sumka 🙃

Czy przy tym przebiegu A4 pojawia się już potrzeba założenia funduszu serwisowego 20k na wydatki z tym związane 😅 I tak taki plan siedzi w mojej głowie żeby kupić w granicach 100k i mieć w zapasie 20k na ewentualne naprawy w przyszłości nie licząc oczywiście wymian olejów i filtrów zaraz po zakupie.

Gościu kupił ok 5000 km temu od handlarza. Samochód z Niemiec z historią w ASO do momentu przekroczenia granic kraju. Ma mi wysłać raport więc będę miał wgląd. 

Tak się jeszcze zastanawiam czy czekać i szukać jeszcze innej, czy w ogóle to ma sens. Czy spoglądając na specyfikację warta tej ceny ? 

Może ktoś się orientuje czy są jakieś dobre sprawdzone firmy, które np specjalizują się w wyszukiwaniu pod wymagania klienta i sprowadzaniu Audi z zagranicy niekoniecznie tylko zachodniej, ale pewne z historią. 
Na kupienie samochodu mam czas jednak niekoniecznie mam czas na wertowanie portali i porównywanie wyposażenia itp. Wolałbym zlecić to komuś kto kompleksowo namierzy konkretną sztukę, i będzie w stanie ocenić opłacalność zakupu i polecić lub nie jej zakup oraz jeśli będzie taka potrzeba sprowadzić i na niej zarobić żeby każdy był zadowolony 😄 Istnieje coś takiego czy odleciałem w kosmos z moimi wymaganiami 😂

Opublikowano

Jak auto Ci się podoba to trzeba zacząć weryfikować (sprawdzać)

Opublikowano
  • Autor

Dostałem wydruk z ASO i tak się to jak w załączonym zdjęciu. Jeszcze kolejny był już w Polsce z datą 08-12-2025 i licznik był już 166802 km. Z raportu w skrzyni był wymieniane co 60k km. 

Jeśli ktoś posiada podobną konfigurację z takim przebiegiem proszę napiszcie co może czekać z wydatków ? Czy raczej jeszcze trochę kilometrów zrobi zanim zaczną się wydatki ?

IMG_4701.jpeg

Edytowane przez karcio

Opublikowano

Kiedy był sprowadzony do Polski

Opublikowano
  • Autor

Obecny właściciel ma go od Maja i z tego co napisał wnioskuję, że jest pierwszym właścicielem w kraju poza handlarzem. Ale kiedy do Polski trafił to nie wiem. 

Opublikowano

Proponuję jeszcze zadzwonić do Sprzedającego i wypytać o to i owo. 
W moich oczach to auto idzie na NIE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 17.12.2025 o 19:29, karcio napisał(a):

Czy raczej jeszcze trochę kilometrów zrobi zanim zaczną się wydatki ?

przecież to jest poprawiony już silnik tfsi, nie wiem czego ty sie chcesz bać? jak już coś to te jednostki są dobrze znane mechanikom a drugiej strony gdyby przebieg był o połowę mniejszy to cena byłaby sporo wyzsza.