Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Automatyczna skrzyna w trybie awaryjnym ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisalm juz tu watek o ty<m moim przypadku ze na FISie swieci mi wszystkie wskazania skrzyni wiec wg instrukcji jest to tryb awaryjna ale skrzynia dziala bez zarzutow wszystkie biegi a w trybie awaryjnym to powinin byc 3 bieg tylko

dzisiaj podpialm do polskiego vaga 4,9 i wyszlo mi w skrzyni w bledach cos takigo :

1.Przelacznik wielofunkcyjny-F125

nieprawidlowy sygnal - BLAD SPORADYCZNY

2. Wlacznik swiatel hamowania -F

nieprawidlowy sygnal

tu chc jeszcz powiedziec ze FIS pokazuje mi caly czas BREMS LICHT ale swiatla dzialaja tzn 2 dzalaja bo to na tylnej szybie nie dziala - nie dochodzi tam napiecie i nie wiem gdzie szukac :)

Co o tym wszystkim myslicie ?

gdzi szukac tego przelacznika F125 i czy to jest przyczyna ze na FISie miu tak pokazuje ?[br]Dopisany: 17 Maj 2009, 19:19_________________________________________________no jak ostatnio opisywalem przypadek tej skrzyni to bylo bardzo konkretne odpowiiedzi : podepnij vaga !!!!!!!!! podpialem i odpowiedzi sie skonczyly czyzby fachowcy na tym forum mieli przygotowane gotowce z odpowiedziami : podpnij vaga , szukaj , gdzies juz bylo na forum , non stop to widze ale jakos konkretow brak :mysli:

Opublikowano

Kolego, z takim nastawieniem to nie wiem czy ktoś zechce pomóc :angry: najprawdopodobniej trafiony jest pozycjoner i sprawdź włącznik/ wiązkę świateł stopu.

Opublikowano
  • Autor

dzieki

a co do nastawienia to jest to moj zal wylany na strony tego forum , mialem kiedys mondeo i tez bylem na forum forda mondeo zajrzyjcie tam jak to dziala : pytanie - odpowiedz - konkretnie bez glupich tekstow : szukaj na forum , wiadomo ze najpierw szukam bo czas goni i dowiem sie szybciej jak cos znajde a nizeli jak czekam na odpowiedz , ale jak cos nie moge znalezc albo odpowiedzi na podobne watki sa malo konkretne to logiczne ze zadaje pytanie - po to jest chyba to forum - z jednej strony uzytkownik (laik) a z drugiej fachowiec ktory wchodzac na to forum zdaje sobie sprawe ze powinien pomoc a nie wymadrzac sie - tak bylo na fordzie ja tez zaczynalem jako laik a potem sam wieeeelu ludziom pomoglem i nawet artykol napisalem bo sam doszedlem jak naprawic przelaczniki ogrzewania foteli. ehh zreszta niewazne

w kazdym razie dzieki za zainteresowanie.