Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamiana przednigo spoilera z A4(B6) na S4(B6)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mobile zwracam sie do Was sprosba moze ktos wie czy mozliwa jest zamiana samego spoilera w audi a4 b6 na spoiler z audi s4 b6, chodzi mi tylko o to by wymienic grille wiem ze ten w masce da rade ale ten w zderzaku wymaga wymainy na spoiler s6 czy to prawda? i czy spoiler taki bedzie pasował(mocowania klipy) pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: Szewczenko7: 11-04-2007, 22:02 ]

Kolego na poczatku sie zapoznaj z regulaminem i odwiedz dzial Newbie dopiero potem zabierz sie za pisanie postow

Opublikowano

i jak już się przedstawisz to daj znać to napisze Ci co i jak :wink:

Opublikowano

Mi sie wydaje ze w S4 to jest całość a nie dokładka, i chyba nie obedzie się bez zmiany zderzaka, bo ta atrapa dolna od S4 jest duzo wieksza.Ale nie takie problemy pokonują niektorzy domowi tunerzy :lol:

Aha i jeszcze jedno w S4 są otwory na spryski do zenków, wiec jak nie masz to klejenie cie czeka.

Opublikowano
  • Autor

wlasnie na niemieckiem forum pisali ze wystarczy tylko zmienic spoiler ze bedzie pasował do góry...i badz tu mądry :audi::audi::audi:

Opublikowano

już tłumacze :wink: zderzak przedni od S4 jest jednoczęściowy - nie ma żadnych dokładek dolnych itp. Występuje zawsze z klapkami na spryskiwacze.

Dokładki dolne sa tylko w zywkłym zderzaku i wszelkich wersjach S-line

Pytanie czy S4 będzie pasował do zykłego B6 - TAK bez żadnych problemów

Opublikowano
  • Autor

wielkie dzieki a masz moze jakies linki ze zdjeciami zderzaka przedniego i grilla s4 i s-line i czym one sie tak właściwie od siebie różnią?? :audi:

Opublikowano

to jest Sline

pozieksline.jpg

to jest S4

pozieks4.jpg

Opublikowano

problemy sie pojawia. s4 ma inna belke zderzaka. trzeba ja troche "porzezbic". Na tym niemiecki forum moze pisali o dokladkach tuningowych wowczas kratka od s4 bedzie pasowala. musisz sie zatanowic czy chcesz go zrobic na s4 czy na s line. s-line ma taka sama atrapke jak zwykla, a s4 calkiem inna. jakbyc co to pisz bo przerabialem temat. :quattro:

[ Dodano: 12-04-2007, 22:33 ]

podjedz w niedziele na spot pod Leszka to pogadamy co i jak :)))

Opublikowano
wielkie dzieki a masz moze jakies linki ze zdjeciami zderzaka przedniego i grilla s4 i s-line i czym one sie tak właściwie od siebie różnią??

kolego w Faq jest zrobiony temat o zdjęciach kolejnych modeli i wersji.. tam też jest zdjęcie S4 więc mo.żesz zobaczyć jak wygląda b6 i B6 S4 !

Opublikowano
problemy sie pojawia. s4 ma inna belke zderzaka. trzeba ja troche "porzezbic". Na tym niemiecki forum moze pisali o dokladkach tuningowych wowczas kratka od s4 bedzie pasowala. musisz sie zatanowic czy chcesz go zrobic na s4 czy na s line. s-line ma taka sama atrapke jak zwykla, a s4 calkiem inna. jakbyc co to pisz bo przerabialem temat. :quattro:

Nieprawda w s-line jest duzo wieksza kratka :cool:

Opublikowano
problemy sie pojawia. s4 ma inna belke zderzaka

nie prawda ja mam założony zderzak S4 na belkę od mojego ori zderzaka i nie było żadnego rzeźbienia...

Opublikowano
  • Autor

Panowie wielkie dzieki

[ Dodano: 13-04-2007, 22:39 ]

powiedzcie mi jeszcze czy lepiej zwykłą a4 przerobic na s4 czy s line chodzi i oczywiscie tylko o stylizację zewnętrzną i z czym bedzie mniej problemów :audi::audi::audi:

Opublikowano
Panowie wielkie dzieki

[ Dodano: 13-04-2007, 22:39 ]

powiedzcie mi jeszcze czy lepiej zwykłą a4 przerobic na s4 czy s line chodzi i oczywiscie tylko o stylizację zewnętrzną i z czym bedzie mniej problemów :audi::audi::audi:

u mnie podstawowym problemem było brak xenonów a tym samym spryskiwaczy, dla tego zderzak od S4 odpadł i kupiłem dokładkę od s-line.

Opublikowano

Nieprawda w s-line jest duzo wieksza kratka

Ale wielkość atrapy jest taka sama, więc nie ma problemu z założeniem.

Opublikowano
  • Autor

wlasnie nie wiem czy nie bedzie zalatywalo wioska jak tylko zamienie przod pozostaje jeszcze tyl, a tak pozatym to wersji s-line terz jest kilka rodzaji inne są :audi::audi: 3.0 quattro i inne 1.9TDI

Opublikowano
wlasnie nie wiem czy nie bedzie zalatywalo wioska jak tylko zamienie przod pozostaje jeszcze tyl, a tak pozatym to wersji s-line terz jest kilka rodzaji inne są :audi::audi: 3.0 quattro i inne 1.9TDI

Tzn chodzi ci o tylna dokładke( z wycieciami, bez wyciec na koncowke tlumika) , bo przednia jest tylko jedna :rotfl:

Ps a co za problem i z tylu zmienic :question:

Opublikowano

Na Twoim miejscu bym zobaczył jak się komponuje zderzak z resztą samochodu (chodzi głównie o to czy nie jest dużo niżej niż reszta samochodu). Ja w tym tygodniu u siebie tylko że w B5 robie podobnie. Wywalam tylną dokładkę Riegera (własnie z otworami na wydech) i zakładam ori. A co do przodu to tam zostaje "dumnie poszerzający autko" zderzaczek Riegera (wyglad ala zderzak RS4). I taka kombinacja bardzo mi się podoba. Zresztą zagadaj do Kunia bodajże on ma w swojej B5 tak zrobione jak Ty chcesz - sam zderzaczek od Ski. Myślę że w B6 efekt będzie podobny :biggrin: Ufff ale się rozpisalem :wink:

Opublikowano
  • Autor

ok wielkie dzieki cos z tym fantem zrobie tylko ostroznie zeby nie przesadzic bo będą gadać "wieś tunnig power osiek" osiek to taka wiocha zabita dechami gdzie maja same stuningowane kadetty:)

[ Dodano: 16-04-2007, 19:10 ]

własnie siedzac na niemieckich forach zauważyłem że jest tych modeli lini s tyle że szok zależy od silników , napędów i wersji... aż głowa boli.......dla zainteresowanych proszę pisać mam fotki

Opublikowano
.dla zainteresowanych proszę pisać mam fotki

zdjęcia WSZYSTKICH modeli są w odpowiednim temacie w FAQ tego działu