Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Gazować czy nie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników! od niedawna hulam b6 z AVJ 1.8 T,spalanie takie jak się spodziewałem(wcześniej accord 2.2vtec 97,więc jestem przyzwyczajony)wiem jakie oszczędności można uzyskać na LPG bo miałem swego czasu Mazde na takim paliwie z blosem i byłem zadowolony. doradźcie jaką instalację (brc lub prins) jakie koszty montażu i gdzie najlepiej montować? najlepiej zachodniopomorskie. proszę również o wypowiedź jakiegoś użytkownika taczanki z tym właśnie motorkiem,jak ze spalaniem?

pozdrawiam wszystkich :hi:

Opublikowano

Jeśli rozwazasz BRC i Prins to ja na twoim miejscu zainteresowałbym sie Landi Renzo.

Opublikowano

mam taki sam... ins.brc. reduktor do 220kw. pali mi niestety 18-20 po mieście... drugi raz bym nie gazował. poza tym sprawuje się bez zarzutu już 50kkm. przy dzisiejszych cenach oszczędność jest niezła, ale jak kosztował gazik 2.20 to jeździłem na benzynie i ch...j mnie strzelał po co ja to gówno założyłem... generalnie splanie benzyny w mieście nie wychodziło poza 13 średnio... jesli masz podobne spalanie benzyny to licz się z takim spalaniem gazu jak u mnie.

Opublikowano

to strasznie dużo Ci pali mnie przy 2.4 V6 pali 14 po mieście

Opublikowano

generalnie kolego "kepasa" czemu w jednym temacie piszesz o przewywaniu na pełnym ciągu a w drugim polecasz instalacje BRC jako taka wspaniala? a po drugie jak benzyny ci palił 13litrów w miescie to gazu przy prawidlowo dobranej instalacji i dobrze skonfigurowanej powinien palić około 20% wiencej czyli 16 litrów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem skad takie spalanie u mnie trasa na 50 litrach robie 540 km przy 120km/h srednio a miasto z klimatyzacja MAX 14 litwów wychodzi bo robie na 50 litrach 400-420 km !! + odpalanie na paliwie ale to jakies 50 zł na 2-3 miesiace