Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Oświetlenie tylnich słupków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

604dae79a9c0f59e.jpg

5c7d98913c42e07f.jpg

9f137e824aa9c577.jpg

Pomocy powiedzcie mi jak to najprosciej podlaczyc by swiecilo bo nie mam instalacji mialem pierw bez lampek a teraz bym chcial to podlaczyc i zaswiecic :/ dzieki za odpowiedz i pomoc

Opublikowano

ja podpiolem sie pod przednia lampke kable puscilem od lampki pod podsufitka do jednej lampki a potem od niej w dol pod tylna kanapa tam jest tkie korytko na kable i do drugiej lampki lampki tylne dzialaja mi tak samo jak lampka przednia pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

wszystko ladnie pieknie tylko jasniej :P heh ale dzieki :)

Opublikowano

ja podpiolem sie pod przednia lampke kable puscilem od lampki pod podsufitka do jednej lampki a potem od niej w dol pod tylna kanapa tam jest tkie korytko na kable i do drugiej lampki lampki tylne dzialaja mi tak samo jak lampka przednia pozdrawiam

Witam również zakupiłem sobie lampki w tylne słupki i zbrakło mi trochę czasu na podłączenie ale lada dzień zabieram się za to Tez myślałem o pociągnięciu kabli z przodu ale moze ma ktos pomysł jak zrobic aby sie zapalały po otwarciu tylnych drzwi?

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie lepiej by to dzialalo i sie sprawowalo :) ale czekamy dalej kto ma jakies pomysly :D

Opublikowano

zeby Ci sie zapalaly w zaleznosci od otwartych drzwi to musisz sie z kazda lampka wpiac pod krancowke drzwi, wydaje mi sie ze i tak musicie ciagnac kable od przodu, i wpiac sie albo przy lampce gornej i kable poprowadic pod podsufitka albo wpisc sie gdzies kolo bezpiecznikow i kable ciagnac progiem, jeszcze taka jedna uwaga co do scigania tych nakladek na tylne slupki - lubia pekac

Opublikowano

..... nakladek na tylne slupki - lubia pekac

wiem naszczescie miałem jeden w zapasie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wiem wiem dlatego kupilem z lapkami i fajnie by bylo je teraz podlaczyc :D a co myslicie podlaczyc sie pod swiatelka z bagaznika i oswiecac je tylko wtedy kiedy sie chce :>[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________I w koncu podlaczone znalazlo siem troszke czasu i smiga wkoncu ozyly slupki z tylu w roku 1996r :D heh dzieki wszystkim za pomoc :)

Opublikowano

Koledzy a powiedzcie mi bo urlop tuż tuż i będe troche dłubać to i tamto w jaki sposób demontowac te słupki?

Ile jest śrub, gdzie ich szukać może jest jakiś knif dla ułatwienia?

Ja zakupiłem lampki od Passata B5, jak dla mnie są o niebo bardziej estetyczne po za tym mam jeszcze te małe lampki z nad daszków słonecznych, i mam zamiar dać je pod przednie nogi (lampki tez z passata) o wynikach poinformuje i pokaze po 20.07.

Opublikowano

tamnie ma srubek tylko zatrzaski, trzeba rwac. .....

Opublikowano

To nie brzmi dobrze.... ma ktoś doświadczenie jak zacząc, czym i z której strony co by faktycznie nie pogruchotac tego?

PS. trzeba demontować oparcie (nie składane) i półkę, czy obejdzie się?

Opublikowano

ja mam takie doswiadczenie ze spokojnie kupisz nowy z allegroo za 30 zlotych jak beda chcieli wiecej to nie kupuj....., (ale to juz ostatecznosc) pisz do adasko on jest swierzo po montazu, ja kanape tylko rozlozylem i zdialem te boczki miedzy oparciem a dzwiami, polka w zasadzie wtedy jest luzna i zaczynasz rwac, jest ok 5 zatrzaskow i jeden taki haczyk ktory wchodzi w otwor, teraz jak jest cieplo to pewnie bedzie oki, jak ja zdejmowalem to bylo zimno i pewnie dlatego popekaly, jak znajde fotke to wrzuce jak to wyglada od spodu

Opublikowano
  • Autor

Niestety koledzy ale czeba rwac i nie ma tak latwo te plasticzki tak trzymia ze szok :) i sa lamliwe niestety :/ ja wolalem te wyrwac kupic nowe z swiatelkami i ori instalacja pociagnac od gory do dolu obok oparcia potem pod oslona progu i wlutowanie sie w kostke jak co mozesz skrobnac Ci nappisze do ktorej sie wlutowac mam fotke :) pozdrawiam p.s ja juz sie ciesze mam swiatelka jak otwieram drzwi :D heheh powodzenia w kontrukcji :P

Opublikowano

Niestety koledzy ale czeba rwac i nie ma tak latwo te plasticzki tak trzymia ze szok :) i sa lamliwe niestety :/ ja wolalem te wyrwac kupic nowe z swiatelkami i ori instalacja pociagnac od gory do dolu obok oparcia potem pod oslona progu i wlutowanie sie w kostke jak co mozesz skrobnac Ci nappisze do ktorej sie wlutowac mam fotke :) pozdrawiam p.s ja juz sie ciesze mam swiatelka jak otwieram drzwi :D heheh powodzenia w kontrukcji :P

no to bardzo chce to zobaczyc jesli mozesz daj foto

Kolega zaniemógł więc dla kolejnych rezających mała pomoc

47399859adc70787med.jpg

Opublikowano

Jak ze światłem w tych słupkach? Da się czytać książkę? Czy osoba siedząca nie zasłania światła głową?

Opublikowano

Koledzy,powiedzcie gdzie można zakupić takie lampki? :mysli:

Opublikowano

aso, allegro, z aut na czesci......

Opublikowano

Allegro przeszukałem i nic nie znalazłem,ale podjadę do aso.Wielkie dzięki :hi:

Opublikowano

kopeckk jak możesz to napisz ile one kosztują w ASO bo mi tam trochę nie podrodze, a też bym chciał je mieć ;] z góry dzięki