darekaudi4 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam mam nastepujace pytanko dzisiaj wyciolem katalizator i swiecac lampka w srodek od tylu z drugiej strony nie widac swiatla czy kat jest zapchany czy one nie maja przeswitu?? Tak z ciekawosci pytam bo niewiem czy moj kat byl zapchany czy nie
Daimos Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dziwne, bo u mnie po wycięciu rdzenia jak popatrzyłem przez jego wnętrze pod słońce to prześwit był widoczny, chociaż bardzo słaby
darekaudi4 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 kiedys znalazlem w garazu od benzyniaka katalizator i mial oidealny przeswit
Wihajster Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 kiedys znalazlem w garazu od benzyniaka katalizator i mial oidealny przeswit nie porównuj benzyny do diesla...jak jest nowy to jest zapewne prześwit ale jak kolega ma 300tyś lub wiecej nie ma prawa być
darekaudi4 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2009 hehe po 300tys to juz chyba wnetrznosci same zostana wyplute ,no ale po zlozeniu wszystkiego na nowej plecionce i tlumiku przelotowym jest super niema efektu rezonansu tlumikow a mocy nic nie przybylo wiec kat nie byl zapchany ,ale jest wywalony i chociaz turbo bedzie mialo lzej
Rekomendowane odpowiedzi