Opublikowano 3 Lipca 200917 l Witam wszystkich expertów... Przyznam się ze już zupełnie się poddałem i nie wiem jak uruchomić u mnie nawigacje w aucie Temat dotyczy Audi A4 z 2001 benzyna 2.0 130KM W bagażniku mam zamontowaną po lewej stronie nawigacje , która posiada jedynie przycisk wysuwania płyty ... W aucie tuż obok ręcznego jest układ przycisków do obsługi rzekomej nawigacji jednak nie wiem jak to odpalić nic się nie uruchamia mimo usilnych starań ... Może Panowie mi podpowiedzą bo z tej niemieckiej instrukcji nic nie mogę wyczytać...
Opublikowano 3 Lipca 200917 l no nie bardzo rozumiem... przecież to intuicyjne płytę masz? jak naciskasz EJECT to się wysuwa? naciskasz NAVI i włacza się nawigacja... jesli płyta piracka dobrze nagrana... jeśli nie to masz komunikat o błędzie odczytu płyty DX... pisz o co chodzi bo się nudze to pomogę...
Opublikowano 3 Lipca 200917 l Autor dokładnie tez myślałem ze powinno tak być, ale po włorzeniu pyty nic sie nie dzieje oczywiście klikałem przycisk navi ale bez reakcji ...
Opublikowano 3 Lipca 200917 l ech no to kaplica... pojedź na spota... zVAGuj autko może jakieś błędy będą (często zdarzają się błedy w komunikacji - nawet u mnie gdzie wszystko działa) a jak masz dostęp to zmień płytę... za parę godzin Ci sprawdzę jak reaguje navi bez wsadzonej płyty to odpiszę...
Opublikowano 3 Lipca 200917 l Autor oki z góry dzięki .. ale przyznam sie szczerze ze pod VAg juz był podpięty ale nie zgłaszał błędów .... zastanawiam się czy w ogóle jest podpięty ten panelik do starowania nawigacją może tam sie kosatka wypiela postaram sie sprawdzić dzisiaj ..
Opublikowano 3 Lipca 200917 l pamiętam że jak wkłada się płytę to automatycznie navi się włączała... bez naciskania czegokolwiek...