woncki Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Ostatnio w moje ręce wpadło całe wnętrze do B5 w jasnej skórze , niestety boczki są granatowe , ja u siebie mam grafit , czy możliwa jest przekładka samej skóry tak żeby za wiele nie popsuć ? Z góry dzięki .
woncki Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 Czyli samemu nie kombinować ? Obejrzę dokładnie boczki i zobaczymy . Ew na razie montaż samych foteli i kanapy , reszta do przeróbki :gwizdanie:
fayera Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Samemu lepiej ze skórą nic nie kombinować...oddaj do tapicera i spokój.
Chris86 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam Wymiana tapiceki W drzwiach nic trudnego. Samemu z pewnoscia dałbys rade. Zmieniałem ostatnio welur na skóre w drzwiach bez rozgrzania zaciskow w podłokietniku. ...a tapicer moze ładnie cie wykasowac. Ponizej kolega przedstawił cały proces wymiany tapicerki drzwi. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t69242.0.html;highlight=tapicerka+drzwi Pozdrawiam
woncki Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Wielkie dzięki Biorę się za rozbiórkę [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 09:47_________________________________________________Jeszcze jedno pytanie czy kanapa B5 po 2-gim lifcie będzie pasowała zamiast tej po 1-szym . W starszej jak wiadomo oparcie składa się z 3 elementów .
A4 siano Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 nie powinno być problemów wnętrze ogólnie jest spasowane i w przed i po lifcie tak samo
Rekomendowane odpowiedzi