Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] NIe idzie wyłączyć klimy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WitaM!Ostatnio przy tych upałach zauwazylem ze gdy jechałem wylączała sie i włączaa klimatyzacja(gwiazdka się świeciła non stop) i przy zmianach z wył na wł było czuc lekki spadem mocy co mnie podirytowało i chialem zobaczyc co i jak.No i sie okazalo,że nie działa mi wentylator :confused4: Wziąłem podłączyłem go na "krótko" no i sie okazalo ze sprawny więc patrze do przekaznikow no i (moim zdaniem)przekaznik nr 3 bo 2 nie mam niestety nie działa...Pod nim był inny przekażnik o takim samym pradzie wiec wsadzoiielm go w miejsce zepsutego no ale klima nie chciala sie wtedy wlaczyc.Dlatego złożyłem wszystko do kupy jak było.Rano wyjezdzająć nad morze włączam klime i sie okazuje ze gwiazdka sie zapala ale nie słychac takiego dzzwieku przekaznika jak kiedys tylko słabszy taki cichy no i nie spadaja obroty silnika jak było przedtem wiec myslalem ze przestała działać.A Jade i sie okazuje ze leci zimne powietrze i teraz bez zmian.Gdy mam gwiazdke i gdy jej nawet nie mam klima mi chłodzi :wallbash: Co wy o tym myslicie?Mógł pasc ten drugi porzekaznik?Czekam na rady [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 19:46_________________________________________________Przed chwilą sprawdziłem znow przekażnik 2 i sie okazuje ze ma cały czas prace zwarcia wiec to wyjasnia problem pracy non-stop ale nadal nie wiem dlaczego teraz nie czuc zmian obrotow silnikka pod "obciązeniem" klimatyzacji??

Opublikowano

bo nie ma fazy jej wlaczenia tylko odrazu jest właczona wynika z twojego opisu i dlatego nie odczuwasz jak silnik dostaje dodatkowe obciazenie

Opublikowano
  • Autor

Czy moge wrzucic w miejsce tamtego przekaznika taki:http://moto.allegro.pl/item676738153_przekaznik_53_do_volkswagen_i_inne_12v_40a.html

Czy brak tej diody oraz tego kondenastora nie wpłynie jakos na prace?[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 21:54_________________________________________________Dzis natomiast klimatyzacje nie chciala sie włąćzyć...ale problem juz rozwiazny...NAprawilem przekażnik(była spalona dioda,ktorą wymieniłem) i dalej nie działało i przejzalem bezpieczniki...był przepa;lony ten duży 40A wymieniłem go i wszystko jest ok nawe wentylator zaczął chodzić:) JUtro jade napełnić układ i zobacze czy przestanie wydawać mi takie dziwne odgłosy ta klimatyzacja :gwizdanie: Temat mozna zamknąć :>