darixd 0 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 WITAM Już od pewnego czasu szukam A4 B7 z silnikiem 1,9 lub 2,0 po oględzinach kilku aut zauważyłem iż niektóre 2,0 po wyciągnięciu szabelki strasznie dymią jeden sprzedawca twierdził że to normalne tylko ze (te dymiące) w okolicach korka były całe (zasyfione olejem) autko w środku było gites tylko ten silnik, zauważyłem jeszcze mocne wytarcie przednich opon tylne bez zarzutu co by świadczyło o ciężkiej nodze sprzedającego swoim staruszkiem przejechałem 625 km bez postoju silnik nagrzany na max i nie ma takich oznak nawet jak odkręciłem korek wlewu oleju NIC Proszę odpowiedzcie czy to normalne w tych modelach Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiodoRR 0 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 zauważyłem jeszcze mocne wytarcie przednich opon tylne bez zarzutu co by świadczyło o ciężkiej nodze sprzedającego cholera, zużyte opony rzeczywiście dyskwalifikują ten samochód! Szukaj takiego z nowymi gumami napewno bedzie jak ta lala! masz mistrza! :polew: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts