mcm Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Czy da się zmienić nazwy zdjęć w katalogu, powiedzmy mam 1000 zdjęć i chcę zmienić nazwy wszystkich na raz od 1 do 1000 czy da radę tak zrobić ?
proton2 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Tzn. chcesz, aby wszystkie pliki miały kolejne numery, tak ? Jeśli tak, to można użyć np. narzędzia wielokrotnej zmiany (Ctrl+M) z Total Commandera http://www.ghisler.com
wuju Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Czy da się zmienić nazwy zdjęć w katalogu, powiedzmy mam 1000 zdjęć i chcę zmienić nazwy wszystkich na raz od 1 do 1000 czy da radę tak zrobić ? jak zaznaczysz wszystko=>zmień nazwę i nadasz 1 nazwę to każde następne będzie miało tą nazwę z numerkami w nawiasach
mcm Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Czy da się zmienić nazwy zdjęć w katalogu, powiedzmy mam 1000 zdjęć i chcę zmienić nazwy wszystkich na raz od 1 do 1000 czy da radę tak zrobić ? jak zaznaczysz wszystko=>zmień nazwę i nadasz 1 nazwę to każde następne będzie miało tą nazwę z numerkami w nawiasach to dobre jest wuju
wuju Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 to dobre jest wuju 500-cet złotych sie należy
Rekomendowane odpowiedzi