nyggga 0 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Witam! Problem dotyczy światła w środku samochodu otóż ostatnio jak dosyć szybko jeździłem po nie zbyt równej drodze zauważyłem ze zaczęło mi się zapalać samo światło w kabinie (tak jak by były otwarte drzwi) i tera się świeci cały czas ....możecie podpowiedzieć gdzie jest jakiś czujnik od drzwi który za to odpowiada????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart-S 74 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Krańcówki są w zamkach drzwi... jeśli problem znów wystąpi zwróć uwagę na FIS, może pokaże Ci których drzwi dotyczy problem (...i nie będziesz musiał rozbierać wszystkich ) BTW coś nie tak chyba w profilu wpisałeś B6 i '96 AFN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domelq 2 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Myślę, że jak masz 1996 to raczej możesz nie mieć FISa Ale tak jak u góry, któreś końcówki w drzwiach Ci szwankują Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts