nyggga 0 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Wiec od razu pisze ze próbowałem szukać podobnego wątku ....znalazłem jeden ale tam dyskusja poszła w innym kierunku..... Mam turbinę po regeneracji po 4 miesiącach coś zaczęło przerywać wkręcała się na obroty po czym stawała na 3 sekundy i znowu leciała....Problem rozwiązałem zabrudzony czujnik G71....3 miesiące pojeździłem i znowu mam podobny problem samochód na wszystkich biegach oprócz 4 elegancko przyspiesz natomiast na 4 pojawia się dziwne jedno sekundowe zatrzymanie po czym znowu przyspiesza ale jakby troszeczkę wolniej....Mial ktos moze podobny problem....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikis4 0 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Bez vaga się nie obejdzie... Oczywiście możesz też sprawdzić stan całego podcisnienia-może jakaś nieszczelność? Najlepiej jednak będzie jak zrobisz kompletne logi i wrzucisz je na forum-będzie wiadomo co niedomaga i za co sie złapać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts