DeHa 0 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Witam Czy w lampach w B6 można przestawić przesłonę, żeby przystosować z anglika na ruch prawostronny? Jest parę wątków na forum, ale o B5. Nie znalazłem nic o B6. Nawet wyciągnąłem lampę, ale na pierwszy rzut oka nie widziałem żadnej dźwigienki. Pozdrawiam Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski 2 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Moim zdaniem nie da się tego przerobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
redy 0 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Moim zdaniem nie da się tego przerobić Błąd ... jeżeli w kodzie wyposażenia jest lewa/prawa to reflektory mają takie dźwigienki przy soczewkach i bez problemu można przestawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domjenick 18 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 jest kolo zarowki dzwigienka "gora-dól"-przekreca sie soczewki w ten sposob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simonbaj 0 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Dokładnie tak jak kolega domjenick napisał musisz sprawdzić czy masz a później przekręcić i będzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts